Eriksenov povratak iz snova: Prvi put posle šoka zaigrao za reprezentaciju i postigao gol protiv Holandije!

Danac je smanjio na 3:2, ali je istovremeno pokazao kakav je borac

  • 0
Kristijan Eriksen Foto: Tanjug - AP

Svi se sa užasom sećamo scene sa prethodnog Evropskog prvenstva kada je Kristijan Eriksen doživeo srčani zastoj na utakmici njegove Danske protiv Finske na Parkenu. Svi su sa suzama posmatrali kako lekari reanimiraju tadašnjeg igrača Intera, a knedla u grlu ostala je sve dok nisu stigle dobre vesti.

Na kraju, Eriksen se uspešno oporavio od nesreće na terenu. Morao je da mu bude ugrađen defibrilator koji mu uređuje srčani ritam, pa je zbog toga morao da napusti Inter, jer Serija A ne dopušta nastupe igračima sa srčanim pomagalima.

Sreću je pronašao u Brentfordu u Engleskoj. Tamo je već osvojio srca navijača, a večeras se potrudio da obraduje naciju. Prvi put posle umalo tragičnog događaja.

Danska večeras igra prijateljsku utakmicu sa Holanđanima, a Kristijan Eriksen postigao je gol kojim je rezultat smanjen na 3:2. I to samo dva minuta nakon što je ušao na teren u drugom poluvremenu.

Mnogo emocija, mnogo sreće. A kako ih i ne bi bilo. Možda ćemo sjajnog Danca videti i protiv Srbije za samo par dana u prijateljskom meču na severu Evrope.

Video: ŠTA JE NA PROGRAMU ARENA SPORT: Pregledavanje za nedelju, 27. mart 2022. godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA