Svilar želi u Romu, ali sada im se u posao meša Real? Španci tvrde da nije sve gotovo

Srpski golman će na leto postati slobodan agent, a postoji ogromno interesovanje nekolicine klubova, gde se najviše ističu Roma i Real Sosijedad

  • 2
Mile Svilar Foto: Paulo Nascimento/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Srbija stvarno raspolaže vrhunskim golmanima, pogotovo u nacionalnom timu. Pored Predraga Rajkovića, Marka Dmitrovića i Vanje Milinkovića-Savića, koji brane u najboljim ligama sveta, svoju priliku vreba i mladi Mile Svilar, koji će od leta imati novi klub. Ovog golmana je već "kaparisala" Roma, ali kako kažu španski mediji, u trku se umešao i Real Sosijedad.

Kako tvrde iz Španije, Svilar je za sada samo s Benfikom potpisao sporazum da će na leto postati slobodan agent, te da će moći da bira novu sredinu za sebe. To je jedini legalni dokument koji poseduje.

Pored toga, Svilar je postigao usmeni dogovor sa Murinjom i Romom oko prelaska, ali će oni čekati do leta kada i zvanično Svilar postane slobodan igrač, što znači da je još sve otvorneo, o čemu govori i španski "As", koji kaže da je Real Sosijedad ozbiljno zagrizao za dovođenje ovog golmana.

Tvrdnju o zainteresovanosti Sosijedada je potvrdio i "O Žogo", koji ipak kaže da je Roma za sada u dosta ozbiljnoj prednosti.

Video: Andrija Živković i Mile Svilar uz pesmu Jelene Rozge najavljuju gostovanje na Maksimiru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    27. mart 2022 | 20:42

    Neka dobro razmisli, gdje hoće više da sjedi na klupi.

  • justice for targeted individuals

    27. mart 2022 | 20:35

    znaci perica ognenovic #3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA