≫ 

Ludnica u PLS: Rad sve bliži ispadanju u 3. ligu, Inđiji derbi za prvo mesto, Mačva gubi korak za Plej-of

Iz kola u kolo, sve je zanimljivije, a još je malo ostalo do kraja

  • 4
FK Kabel, FK Loznica Printskrin: Youtube / Prva liga Srbije

Prva liga Srbije nastavila je svoje takmičenje sa još četiri utakmice, koje su bile i te kako važne za nastavak takmičenja. Najzanimljivije je bilo u Inđiji gde je domaćin slavio protiv Mladost GAT-a sa 2:1, u meču za prvo mesto. Takođe, zanimljivo je bilo i na Banjici, gde je Rad poražen od Železničara sa 1:0.

Svi koji su upućeni u srpski fudbal, moraju se složiti da je PLS ove sezone veoma neizvestan i da se još ne naziru ekipe koje će sasvim sigurno biti u "eliti" naredne sezone.

Iz kola u kolo postaje sve veća gužva na vrhu, i sve više ekipa se bori za plasman u Superligu. Nakon poslednjih utakmica, malo je iskristalisano stanje na začelju tabele, dok je vrh i dalje pod velikim upitnikom, dok je ostalo još dva kola pre početka Plej-of i Plej-aut faze.

Inđija je u borbi za prvo mesto slavila protiv Mladosti iz Novog Sada sa 2:1, iako su gubili 1:0. Od ostalih mečeva, IMT je u poslednjim trenucima došao do izjednačenja protiv Žarkova (2:2), Rad je poražen od Železničara na domaćem terenu (1:0), dok su Mačva i Timok remizirali u Šapcu bez golova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Ovo je meč zbog kog su Smederevo i Kabel kažnjeni zbog nameštanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RSK

    27. mart 2022 | 18:38

    Šta se dešava sa vlasnikom Rada?

  • Smuki

    27. mart 2022 | 23:08

    Fudbaleri Rada ne znaju da ubace svom napadacu loptu,samo bepaju bezveze i zato ce i ispasti!

  • Aleks@77🔴⚪️🔴

    27. mart 2022 | 22:06

    I treba da ispdne!! Takve ekipe sa onako ruznim stadionima nebi trebali dalje od 4 lige!!! I jos jedno 10-15 ekipa iz super i prve lige nebi trebali da igraju profesionalni fudbal!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA