≫ 

Danska ostala bez igrača Sevilje i Lajpciga za meč sa Srbijom

Povrede kroje sastav Danaca za utorak veče

  • 0
Tomas Dilejni, Jusuf Poulsen Foto: AP/Tanjug

Fudbalska reprezentacija Danske biće oslabljena u prijateljskom meču protiv Srbije (utorak, 18.00), pošto su se Jusuf Poulsen i Tomas Dilejni vratili u svoje klubove zbog probelams a povredama!

Poulsen je napadač Lajpciga i zadobio je povredu prepona na nedavnom prijateljskom meču protiv Holandije, dok se i Dilejni, defanzivac Sevilje, takođe požalio na određene probleme posle tog duela u Amsterdamu. Levi bek Augzburga Mads Valentin Pedersen je naknadno uvršten na spisak selektora Kaspera Hjulmanda.

Danci su u subotu veče poraženi od Holandije rezultatom 4:2, a golove su postigli Vestergard u prvom i Kristijan Eriksen u drugom poluvremenu.

Što se tiče Srbije, i naš nacionalni tim ima problema sa povredama. Dušan Vlahović, Darko Lazović, Nemanja Maksimović, Nikola Milenković i Filip Đuričić su povređeni, dok je Uroš Spajić dobio koronu na okupljanju. Takođe, Strahinja Pavlović je pod znakom pitanja za ovaj meč.

(Telegraf.rs)

Video: Piksi ne daje Orlovima trenutak odmora: Radili vežbe tokom đetnje Kopenhagenom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA