≫ 

Skandal u BiH: Uhapšen fudbaler Veleža zbog sumnje da je silovao maloletnu devojčicu

Reč je o igraču iz Obale Slonovače koji je u Mostar došao prošle zime

  • 0
Stefan Balu Foto: Printscreen - FK Velež

Hercegovačka policija uhapsila je fudbalera Veleža iz Mostara, Stefana Barua zbog sumnje da je počinio krivično delo silovanje maloletnog lica. Njega je preuzelo tužilaštvo HNK, a prema saznanjima tamošnjeg portala Klix.ba, on je lišen slobode.

Portparolka tužilaštva, Ana Rajič je za portal istakla da se radi o momku rođenom 2003. godine, inicijala B.S. iz Obale Slonovače koji je ispitan zbog sumnje da je počinio pomenuto delo.

- Danas je predat u nadležnost Tužilaštva i ispitan je, a postupajući tužitelj će u zakonskom roku odlučiti o daljim merama i radnjama u ovom predmetu - rekla je Rajič.

Optuženi je priveden zbog navodnog silovanja, zbog čega policija ne sme da iznosi više informacija, kao ni zbog istražnih radnji koje su u toku. Ipak, kako saznaje Klix.ba, Baru je već poznavao maloletno lice, a ljudi bliski klubu smatraju da su bili u vezi. Devojka je imala 15 godina.

Baru se priključio Veležu na pripremama u Turskoj, a stručni štab Veleža se odlučio da ga zadrži. Nije zaigrao u zvaničnoj utakmici, jer čeka radnu dozvolu, ali posle novih dešavanja, gotovo je izvesno da ga nećemo gledati na terenima neko duže vreme.

Video: Piksi ne daje Orlovima trenutak odmora: Radili vežbe tokom đetnje Kopenhagenom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA