≫ 

Veliki potez Luke Jovića: Iako je dobio sina, nije hteo da ostavi Srbiju na cedilu

Napadač imao dozvolu da napusti tabor Orlova

  • 25

Iako je nedavno dobio sina, napadač madridskog Reala Luka Jović biće u sastavu reprezentacije Srbije koja večeras od 18 časova igra prijateljski meč protiv Danske u Kopenhagenu!

Jović je, prema saznanjima Telegrafa, dobio "zeleno svetlo" od selektora Dragana Stojkvoića da napusti kamp reprezentacije i odleti u Madrid, ali je odlučio da ostane i ne ostavi saigrače na cedilu.

Jović je uz Aleksandra Mitrovića jedini napadač u taboru Orlova, jer je Dušan Vlahović imao problema sa povredom i nije putovao čak ni u Mađarsku, a svojoj izabranici Sofiji Milošević pridružiće se odmah po završetku utakmice.

Luka i Sofija su sinu dali ime Teodor, a pomenuta manekenka porodila se u nedelju veče, u trenutku kada je napadač Reala već bio u Danskoj. Zanimljivo, saigrači su rođenje njegovog sina, ali i rođendan Matije Nastasića, proslavili na treningu Orlova u ponedeljak popodne.

Ovo je Joviću treći naslednik, budući da iz veze sa Anđelom Manitašević ima sina Davida - dok je sa Sofijom u septembru dobio Alekseja.

Video: Sofija Milošević balavi za zadnjicom Luke Jovića: Snimila ga s leđa tokom šetnje Beogradom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    29. mart 2022 | 09:50

    I jos da da gol, pravi dobitak

  • AleksandarFilmskiGrad

    29. mart 2022 | 09:32

    Bez obzira što je dobio dete,treba Luka Jović da igra od prvog minuta..prosto jedan fudbaler Real Madrida zasluzuje to.

  • Don

    29. mart 2022 | 09:25

    E pa sad treba da ga pusti od prvog minuta kad je vec ostao. Ovo je preterivanje, dobio dete a ostaje da bi bio zamena na prijateljskoj utakmici, da ga pusti pred kraj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA