"Levandovski igra u Miki Maus ligi, Kejn bi mogao isto to da igra u Nemačkoj"

Bivši engleski reprezentativac, Gabi Agbonlahor, poprilično je isprozivao trenutno najboljeg napadača sveta i jednu od najjačih liga

  • 6
FK Bajern Robert Levandovski Robert Lewandowski Foto: Tanjug/AP

Gabi Agbonlahor se već dugo ne bavi profesionalnim fudbalom. Čitavu karijeru proveo je u Aston Vili, a stigao je i do reprezentacije Engleske, ipak dosegao je posebnu pažnju najnovijim izjavama povodom Roberta Levandovskog i Bundeslige, gde je i napadača, ali i ligu žestoko isprozivao.

Naime, Agbonlahor je u izjavi za jedan britanski portal oštro "pljunuo" na Bundesligu, nazvavši je "Miki Maus" ligom, dok je Levandovskog nazvao prosečnim igračem.

On je sve to uradio, samo kako bi pokušao da objasni da je Hari Kejn zapravo bolji napadač od Poljaka, ali da je njegov problem to što igra u Premijer ligi, gde ne može baš da se istakne jer ima i jače protivnike.

- Levandovski je izvanredan strelac, ali igra u Miki Maus ligi. Uporedite Bundesligu sa Premijer ligom. Koliko je golova Kejn postigao u Engleskoj? A ako stavimo Harija u napad Bajerna, koliko će onda postići? - bio je komentar bivšeg napadača za jedan engleski portal.

Naravno, posle ovakvog komentara, Gabija je dočekala salva uvreda od mnogih korisnika društvenih mreža.

Video: Levandovski urniše crveno-bele, Poljak dao četiri gola za 15 minuta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Душан Краишник Бања Лука

    29. mart 2022 | 09:49

    Човјек је Сто посто у праву ,,, Енглеска лига је нај јача

  • FANTOM

    29. mart 2022 | 10:32

    Sve bi to bilo istina kada nebi došao Bajern pa poderao Liverpul, a onda sledeći u nizu Mančester Junajted pa opet Čelzi i tako redom. Nemačka liga je dovoljno jaka da njen šampion po pravilu gazi Engleskog šampiona. Pitanje za fudbalske znalce: „Koliko je Engleska bila šampion Sveta kao i Evrope, a koliko Nemačka? Koliko Engleza igra u Liverpulu, Mančesteri J. i Sitiju i Čelziju a koliko u Nemačkim klubovima. Idi begaj kada u Engleskim klubovima prve violine su Portugalci, Francuzi, Brazilci, Belgijanci, Egipćani, Nigerijci, Ganjani, iz Obale Slonovače i drugih bratskih naroda širom kugle Zemaljske. Čak im nameštaju da budu šampioni Evrope i Sveta ali ič nemože , tanki su i mnogo trče, jer na fudbalskom terenu znanje i um caruje a ne galopiranje kao na hipodromu.

  • vk

    29. mart 2022 | 10:40

    U pravu je bajern i borusia ovo drugo ko drugo ligasi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA