≫ 

Fudbaler Čuke dao gol Italiji, pa odmah dobio ponudu iz Serije A

I nije jedina kada je u pitanju Rakonjac

  • 3
Marko Rakonjac, FK Čukarički Foto: MN Press

Napadač Čukaričkog Marko Rakonjac nalazi se na meti Udinezea koji je na adresu kluba sa Banovog brda već poslao ponudu!

Ovu vest javlja "Sportski žurnal" koji navodi da je Čuka već odbila jednu ponudu iz Azije za mladog napadača, kao i da Udinezeova nije jedina koju imaju.

Nezvanično, Rakonjac je nedavno imao ponudu da se preseli u Južnu Koreju, o čemu je pre nekoliko dana u intervjuu za klupski sajt govorio i direktor Vladimir Matijašević.

- Imamo već zvaničnu ponudu za Rakonjca, ali ga neću pustiti danas, videćemo ovih dana. Odolevaću još dan ili dva. Što se mene tiče, može da ostane do juna, klub ne žuri, ali tu se pita i igrač. Imali smo skoro gotov ugovor sa Dinamom iz Kijeva, nažalost desilo se to što se desilo u Ukrajini. Upravo je protiv Dinama Rakonjac odigrao fantastično, gledali su ga iz evropsko velikana, ali... - rekao je Matijašević.

Rakonjac je ovog proleća prosto eksplodirao i već je psotigao pet golova, dok je bio i strelac za mladu reprezentaciju Crne Gore protiv Italije (1:1). Taj gol omogućio mu je preseljenje i A tim za koji je debitovao u ponedeljak veče protiv Grčke.

Video: Treći gol Čukaričkog kojim su slomili Napredak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Keli

    29. mart 2022 | 12:07

    Bice ponude 5-6 miliona i na kraju ode za pola miliona 🤔

  • Brajan

    29. mart 2022 | 13:04

    Da mu je stric ziv odavno bi on bio u partizanu

  • Jovan

    28. april 2022 | 16:00

    Da Mandić nije nastupio za reprezentaciju Crne Gore, njegov transfer bi bio do deset miliona evra. Jedan nerazmišljen potez ga je koštao karijere. Ni u Metalcu ne igra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA