≫ 

Egipat kao u diskoteci u Paraliji, laseri sevali po licima igrača na penalima: Salah ne ide na Mundijal!

Senegalci su se baš potrudili da zagorčaju život svojim rivalima

  • 9

Možda i jednu od najbizarnijih utakmica ikada, ne po rezultatu, već po dešavanjima na terenu i okolo njega imali smo prilike da vidimo u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo između Senegala i Egipta u Diamniadiju. Domaćima je bila potrebna pobeda od 1:0 kako bi anulirali rezultat iz prvog dela sezone, do nje su i došli, ali sve to značilo je da ćemo gledati penale.

A s obzirom na sva dešavanja na tribinama, gde su laseri bukvalno "sevali" po terenu i ciljali igrače Egipta, to je već u najavi predstavljalo nemoguću misiju za sve na terenu. Sve je kulminiralo pre samog izvođenja jedanaesteraca.

Tada su se i domaćini potrudili da animiraju publiku. Počeli su da gase i pale reflektore, da prave "veštački" mrak, a laseri su tek tada počeli da igraju po licima igrača gostujućeg tima. Za to vreme, naravno, na licima Senegalaca sve je bilo čisto kao suza. Delovalo je kao da su gosti došli u diskoteku u Paraliji, kao što je to rekao i komentator Sport Kluba. Sve je poprimilo i pomalo komičan ton.

Karma kao da je momentalno "ugrizla" domaće, pošto je Kalidu Kulibali promašio prvi penal i nagovestio veliku dramu. Ali odmah zatim je i Mo Salah, delom iznerviran zbog čitave situacije prebacio loptu daleko preko gola. Usledila je druga serija - još luđa nego prošla...

Prvo je golman Egipta, uprkos laserima, odbranio penal Siseu, ali je Zizo kroz "zavesu" lasera poslao loptu pored stative. Usledili su konačno posle svega i realizovani penali Sara i El Solije, te Dijenga... A Egipat nije mogao da ostane imun, Mostafa Mohamed je promašio u četvrtoj seriji.

Senegalci su sačuvali smirenost, iskoristili su meč loptu i obezbedili plasman na Mundijal u Katar. U Egiptu će sigurno biti besni, a ne bi bilo čudno i da dođe do žalbe na račun organizacije meča.

Video: Tadić: Drago mi je što se Eriksen vratio na teren i što ćemo igrati jedan protiv drugog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZivMiSve

    29. mart 2022 | 23:14

    Ovo treba na 100godina proterati sa planete zemlje,a ne sa stadiona.

  • Pex

    29. mart 2022 | 22:19

    Cekaju se grobari dusebriznici da vidimo da li se penali ponavljaju kad ima lasera ?

  • Semajlirane_pufne

    29. mart 2022 | 23:46

    Slusaj bre ovog kao u diskoteci u Paraliju :)...kakvo poredjenje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA