≫ 

Japanac koji priča srpski došao zbog Novaka u Beograd, a onda ga je Đoković oduševio za sva vremena

Jori je doputovao u Srbiju zbog Novaka i imao je posebnu čast da ponovo uživo vidi svog idola

  • 2
Japanac Jori i Novak Đoković Foto: Instagram/iori_legend, Youtube/吉田伊織【iori】

Jutjuber iz Japana koji obožava tenis i Novaka Đokovića, doputovao je u Srbiju još pre skoro dva meseca, a nedavno je imao priliku i da konačno vidi uživo svog idola i da popriča s njim.

U pitanju je Jori, Japanac koji je Novaka već jednom oduševio u Tokiju, kada je demonstrirao znanje srpskog jezika i kada ga je do suza nasmejao kada je rekao da jede 100 ćevapa da bi bio kao Novak.

Sada je ponovo u Srbiji, za koju kaže da je njegov drugi dom.

Došao je i u trening centar Novak, gde se uveliko vrše završne pripreme za organizaciju Serbia Opena, koji je na programu od 19. do 25. aprila.

Jori je u svom Jutjub videu prikazao i razgovor telefonom sa Viktorom Troickim, a zatim i reakciju kada je shvatio da je bio u prilici da gleda uživo Novakov trening, pa čak i da porazgovara sa njim, gde mu je Novak poručio da je legenda.

Japanac je pričao kako se naježio i da su mu se noge tresle od uzbuđenja zbog takvog Novakovog gesta, a takođe je snimljen i momenat kada je Novak napuštao kolima trening centar, pa ponovo doviknuo Japancu da je legenda, na šta je on uzvratio na srpskom "Ti će pobediš 100 odsto", misleći na predstojeći turnir u Monte Karlu, koji je na programu od 9. do 17. aprila.

Jori, Japanac, Novak Đoković Foto: Instagram.com/iori_legend/

Pogledajte i kako je izgledalo to u videu koji je Japanac napravio, a gde je posebno simpatično kada počne da priča na srpskom jeziku.

Na kraju, kada je Novak napuštao trening centar i ulazio u kola, on mu je doviknuo da je najbolji, na šta je Novak ponovo ponovio da je legenda.

Video: Nole plakao od smeha pored brata Japanca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA