Slavio rođendan sa ženom, pa navukao bes: Navijači Rome ljuti na prvotimca, traže da ga klub "otera" na leto

Sve bi to bilo u redu da žena nije samo 24 sata ranije

  • 1

Izraz "Ljubav je slepa" bi mogao na svojoj koži da iskusi Džordan Veretu, povremeni francuski reprezentativac i fudbaler Rome, koji bi zbog svoje supruge mogao da dobije otkaz u klubu. Tačnije, zbog ljubavi prema njoj.

Zvuči čudno, ali tako je. Naime, Veretu je iskoristio slobodne dane koje je dobio od trenera Žozea Murinja kako bi otputovao u Monte Karlu i proslavio rođendan sa svojom suprugom Sabrinom.

Ništa sporno, čini se na prvu ruku, ali... Sabrina je samo dan ranije na društvenim mrežama objavila da je pozitivna na korona virus, te da se svakako žurka neće otkazati. Veretu je u svakom slučaju otišao da bude s njom.

Da stvar bude gora, kasnije je Gazeta objavila da na treningu Rome nedostaju tri igrača, dok je jedan pozitivan na korona virus. Nisu ga imenovali, ali su navijači ustanovili da je to Veretu, pa su zbog toga tražili od čelnika kluba da na kraju sezone prodaju ili otpuste ovog fudbalera.

Ljubav je stvarno ponekad slepa, a vi u galeriji na početku teksta možete videti kako izgleda Sabrina Veretu, Džordanova supruga.

Video: Penzioneri pokazali fudbalsko znanje: Bivše fudbalske zvezde sveta odigrale egzibiciju u Dubaiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA