≫ 

Profesionalni lopovi pratili Rajkovića mesecima, nisu pomogli kamere i alarm, psi tragači u kući

Srpski golman opljačkan po drugi put u Remsu

  • 5
Predrag Rajković Foto: Marko Jovanović

Srpskog golmana Predraga Rajkovića zatekla je šokantna scena kada se vratio svojoj kući u Francuskoj nakon reprezentativnih obaveza. Njemu su lopovi iz kuće odneli bukvalno sve stvari.

Kako saznaje Telegraf, srpski golman je podigao bezbednost svog doma na veoma visok nivo nakon što je već jednom opljačkan i 2020. godine.

Kuća je imala sistem alarma i sigurnosne kamere, a i pored toga lopovi su uspeli da provale u kuću. Deo ulaznih vrata je odvaljen, a niko od komšija ništa nije čuo.

Policija pretpostavlja da je u pitanju delo profesionalaca koji su ga mesecima pratili i znali svaki njegov korak. Predrag i njegova supruga Ana, koja je ostala u Beogradu sa decom i ne nalazi se u Francuskoj, su trenutno u šoku i vidno su potreseni, a policija je i dalje na uviđaju sa psima tragačima i pokušava da pronađe dokaze.

Ulica u kojoj se nalazi kuća Predraga Rajkovića je blokirana, a prisutno je dosta policije.

Video: Milan Kalinić odbranio mrežu Crvene zvezde: Istrčao na teren za ženski tim protiv omladinaca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlastimir

    30. mart 2022 | 22:55

    Niko ništa nije čuo a ljudi bukvalno selidbu odradili??

  • Hmmm

    31. mart 2022 | 06:43

    Nemoguce je...da je imao alarm u kuci lopovi ne bi mogli nikako da ga sabotiraju.Alarm centrala se drzi unutar kuce ili stana a pojas infracrvenog signala pokriva povrsinu gde se nalazi Alarm centrala.Ukoliko bi lopov prisao Alarm centrali da je onesposobi uhvatio bi ga ultracrveni snop (iliti sensor pokreta) i u svakom slucaju bi se oglasio alarm..sumnjivo malo

  • Lazar

    31. mart 2022 | 00:43

    Glavonja i kalauz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA