Piksi i Santoš ponovo zajedno, Portugalac se konačno nasmejao pri susretu sa srpskim selektorom

Selektori Srbije i Portugalije se sreli tamo gde su i planirali kad su krenule kvalifikacije

  • 7

Samit predstavnika najboljih fudbalskih reprezentacija sveta ovih dana je u Dohi, gde će se sutra, 1. aprila, održati dugo čekani žreb grupa za Svetsko prvensto u Kataru. Prisutni su selektori svih reprezentacija učesnica Mundijala, a među pristiglima je i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi ispred delegacije Fudbalskog saveza Srbije.

Piksi je u toku dana imao srdačan susret sa selektorom Hrvatske Zlatkom Dalićem, a nedugo potom susreo se još jedno dobro poznato lice - selektora Portugalije Fernanda Santoša.

Ovog puta, i Santoš je bio nasmejan od "uva do uva", konačno, jer su mu srpski fudbaleri i Piksi prilikom dva kvalifikaciona meča skidali osmeh sa lica. Ozario se pri susretu sa svojim "dželatom" iz kvalifikacija, izgrlio, proćaskao, i sve vreme samo se smejao zbog činjenice da je ipak, uz poteškoće, uspeo da odvede Portugalce u Katar.

Piksi je tamo stigao malo pre njega, pa ovaj susret dva rivala iz kvalifikacija nosi poseban značaj za oba selektora.

Video: Ko god ide na nas, neće biti srećan: Selektor Piksi prigrlio izbornika Dalića u Kataru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • taifun

    31. mart 2022 | 15:38

    Santoš je lično murinjo za ovog fmpovca piksija.Meni je samo tragikomično što je piksi dao taktiku selektoru makedonije i instrukcije kako da nadigra Portugal, a nije mu napomenuo da on ima grobare Tadića, Mitrogola i Vlahovića a da on nema i da je zato prošao Portugal.Da su mu se pitali razni dunsteri poput jovića , mahač peskirom u realu i razni rodići ne bi on pobedio ni Azerbejdzan👉👌

  • Душан Краишник Бања Лука

    31. mart 2022 | 15:31

    Лош Човјек Португалац Много Лош

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA