≫ 

Bruno potpisao novi ugovor sa Junajtedom i udvostručio svoja primanja

Portugalac ostaje na Old Trafordu

  • 0
FK Mančester Junajted - FK Liverpul Foto: Tanjug/AP

Portugalski fudbaler Bruno Fernandeš produžio je ugovor sa Mančester Junajtedom do leta 2026. godine, uz opciju produžetka za još jednu sezonu, saopštio je slavni engleski klub.

Portugalski reprezentativac, koji je pre četiri dana sa dva gola protiv Severne Makedonije odveo nacionalni tim na Mundijal u Kataru, stigao je na Old Traford krajem 2020. iz Sportinga.

Fernandeš je do sada bio među slabije plaćenim fudbalkerima, ali je novim potpisom udvostručio svoja primanja koja su narasla na 240.000 nedeljno. Bruno ima 27 godina i do sada je na 117 utakmica za Junajted postigao 49 golova, uz 39 asistencija.

- Od momenta kada sam došao u Junated imao sam poseban odnos sa klubom i navijačima. Odrastao sam gledajući ovaj tim i sanjajući da ću dobiti priliku da igram ovde. Taj san je sada stvarnost i čast. Čak i psole dve godine osećaj je neverovatan kada izađem na Old Traford - rekao je Portugalac.

Video: Rođendansko iznenađenje za Kristijana Ronalda: Georgina mu kupila novu igračku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA