≫ 

Humanitarni spektakl na Vembliju: Ukrajina protiv Junajteda, Sitija i Arsenala hvata zalet za Mundijal!?

U planu je da sva prikupljena sredstva idu za pomoć Ukrajini

  • 2
podrška engleza ukrajini Foto: Tanjug/Ap

Fudbalere Ukrajine očekuje baraž za Svetsko prvenstvo u fudbalu za koje bi mogli da se pripremaju protiv Premijerligaša Mančester Junajteda, Mančester Sitija i Arsenala. 

Kako prenosi Daili Mejl, selektor Ukrajine Oleksandr Petrakov nada se da bi njegov tim mogao da odigra nekoliko prijateljskih utakmica u Engleskoj koje bi poslužile da pripreme odloženi meč protiv Škotske u polufinalu.

Meč sa Škotskom, pomeren je zbog napada Rusije na Ukrajinu, pa su fudbaleri onemogućeni da igraju regularan fudbal, a mnogi od njih priključili su se vojsci. Shodno tome, selektor Petrakov želi da pronađe način da okupi svoj tim i dovede ga u optimalnu formu. Kako nisu u mogućnosti da imju treninge u svojoj zemlji, Velika Britanija je jedna od destinacija za pripreme.

Tako selektor želi da organizuje i nekoliko prijateljskih utakmica, i to sa Bajernom iz Minhena, Mančester junajtedom, Mančester Sitijem i Arsenalom, a cilj bi bio i sakupljanje novca za Ukrajinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🇷🇸

    1. april 2022 | 16:26

    uefa-MAFIJA!

  • Dokle

    1. april 2022 | 16:51

    Lepo poslusajte Dejana Berica na youtubeu da vidite sta ukrajinska vojska radi svojim gradjanima, a sta ruska.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA