Skandal u Francuskoj: Fudbaler Bordoa krao kopačke od saigrača, pa ih prodavao na internetu da dodatno zaradi

Sve je otkrila njegova devojka posle prekida veze, ali klub nije želeo da otkrije identitet...

  • 1
samuel kalu Foto: Tanjug/Ap

Ekipa Bordoa iz Francuske je ostala u jako lošem sećanju svim navijačima Zvezde, ali i fudbalskim fanaticama iz naše zemlje, kada je crveno-bele izbacio iz Evrope. Klub je od tada krenuo polako da pada, a vrhunac tog pada mogao bi da desi ove godine, pošto je klub na ivici da ode u drugu ligu. Ipak, to i nije ono najgore.

Naime, kako prenosi "RMC", ekipu Bordoa je potresao žestok skandal, pošto je jedan prvotimac uhvaćen kako krade kopačke od svojih saigrača, kako bi dodatno zarađivao.

Klub je kaznio fudbalera novčano, ali i izbacivanjem iz tima na jednu utakmicu, ali prvoligaš nije želeo da objavi koji fudbaler je u pitanju.

Ovakav čin je kod ostatke ekipe probudio duboko razočaranje, pošto igrač nije dobio otkaz, već su ga vratili da nastavi da krade i prodaje kopačke. Kako navode mediji, igrača je "ocinkarila" njegova bivša devojka, odmah nakon što su raskinuli.

Video: Besni Miletić bacao kopačku zbog povrede

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ortodox RS

    1. april 2022 | 16:52

    Da joj je bio dozivotni sponzor nikada za ovo nebi culi.U vecini slucajeva starlete su izmisljene za lov na fudbalere.Do duse neke se tako ne predstavljaju ali sustina je ista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA