≫ 

Stanković i Zvezda stali uz Sinišu u još jednoj životnoj borbi: "Miho, uz tebe smo do nove pobede!"

Svi uz Mihajlovića!

  • 1
Dejan Stanković, Siniša Mihajlović Foto: Instagram.com/dejanstankovic

Fudbalski klub Crvena zvezda i šef struke crveno-belih poslali su poruku podrške Siniši Mihajloviću koji će morati u borbu protiv leukemije.

- Legendarni Siniša Mihajlović vodi još jednu životnu bitku. Šef stručnog štaba Dejan Stanković, kao i cela Crvena zvezda, šalju mu podršku. Miho, uz tebe smo do nove pobede - napisano je Tviter nalogu šampiona Srbije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Najvažnija je Mihina borba sa bolešću i jedino što je u ovom trenutku bitno jeste da legendarni srpski fudbaler i sada trener Bolonje još jednom uspešno prevaziđe svoje zdravstvene probleme.

- Svi znate koliko Siniša kao čovek u mom životu predstavlja jednu ozbiljnu ličnost i figuru. O tom problemu nisam želeo da pričam, a znao sam kada se to desilo. Onda možete da zamislite da to nosiš u sebi i da te to boli. Ne mogu da nađem prave reči da se to opet dešava, a poznavajući Sinišu znam da će biti duplo jači u toj borbi nego što je bio prvi put. Кao što je sam rekao “igraću u napred”, u napred će gledati da sve uradi da se ne bi došlo do ozbiljnijih posledica, kao što je to bilo prvi put - rekao je Stanković, a onda nastavio:

- On je spreman na sve što ga očekuje. Pričali smo dosta, imali smo jaku bitnu utakmicu kada sam saznao to jutro i kada mi je rekao. Pogodilo me je jako i dosta je stresno, ali sigurno da je njegovoj familiji i najbližima mnogo gore. Samo oni znaju kroz šta je Siniša direktno prolazio, jer su bili pored njega. Sem ljubavi i poštovanja prema njemu i misli koje imam, to je jedino što mogu da mu pošaljem. Gledaću da što pre da odem do Bolonje da ga vidim. Šaljem mu puno ljubavi i mnogo podrške - zaključio je Stanković.

Video: Zašto je Siniša Mihajlović morao na dijetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA