≫ 

Brazilci simulirali celo prvenstvo: Evo kako je prošla Srbija i ko osvaja Mundijal u Kataru

Sa velikom pažnjom i nestrpljenjem u Brazilu očekuju početak Svetskog prvenstva

  • 33

Ovogodišnje Svetsko prvenstvo u Kataru igra se od 21. novembra do 19 decembra, a selekcija Srbije je na žrebu dobila rivale, i to, Brazil, Švajcarsku i Kamerun. 

Posle žreba, usledile su i reakcije sa svih strana. Tako su Švajcarci uz mnogo poštovanja govorili o Srbiji, dok je selektor Kameruna jer istakao da ne zna ni jednog fudbalera Orlova, a Brazilci su napravili kompletnu simulaciju Svetskog prvenstva.

Žreb za Svetsko prvenstvo u fudbalu Foto: Tanjug/AP

Tako su komentator i novinari SportTv-a, na portalu globo.com analizirali sve protivnike i glasali za one koji prolaze grupu i dolaze do finala. Ono što je najzanimljivije jeste Grupa G u kojoj su Brazil i Srbija. Na pitanje komentatora da se odluče, dvoje novinara je glasalo za Brazil i Švajcarsku, dok je jedan dao glas Brazilu i Srbiji. Tako su Orlovi, na osnovu analize Brazilaca završili takmičenje već posle grupne faze, baš kao i 2018. godine.

Po njihovom mišljenju, Brazil kao prvoplasirana ekipa otišao u nokaut fauzu, gde su mu za protivnike odabrali Urugvaj koji će, po njihovom mišljenju, biti drugoplasirani iz Grupe H, u kojoj su još Portugalija, Gana i Južna Koreja.

Kada je reč o Švajcarskoj, nju su videli kao drugoplasiranu i kao rivala Portugalije, koja će biti prva u grupi H.

U nastavku simulacije, parovi šesnaestine finala bili su:

Holandija - E1 (Evropski kvlaifikant)

Argentina - Danska

Španija - Hrvatska

Brazil - Urugvaj

Engleska - Senegal

Francuska - Meksiko

Belgija - Nemačka

Portugalija - Švajcarska

Video: Opšta ludnica u svlačionici Srbije: Pevalo se Dajte Brazil da se igramo, pa zagrmelo Puknu zoro

Zanimljivo, među osam su vidlei Dance, za koje veruju da mogu da iznenade Argentinu, potom Špance, koji bi nadigrali Hravtsku, kao i Brazil, Englesku, Francusku, Nemačku, Poortuglaiju i Holandiju. U polufinalu su izglasali duel Holandije i Brazila, kao i Engleske  i Portugalije. Da bi, potom, u velikom finalu, možda i očekivano, igrali Brazil i Portugalija. S obzirom na činjenicu da su novinari iz Brazila, očekivano bi Selesao ponovo podigao pehar najboljeg na svetu.

Naravno, želje i prognoze su jedno, a mečevi drugo, pa je na Orlovima Dragana Stojkovića Piksija da potpuno demantuju sve prognoze fudbalskih stručnjaka iz Brazila.

Kompletnu simulaciju možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бане

    2. april 2022 | 12:35

    Србија побеђује Бразил! Пикси је краљ

  • Мрђа

    2. april 2022 | 13:28

    После оваквих прогноза велестручњака из Бразила на Орловима је да добију још јачи мотив да прво прођу групу а касније и да гурају даље ! Коначно имамо добар тим и доброг селектора ! Напред Орлови !

  • Ja

    2. april 2022 | 13:01

    Mislim da se ovoga puta i mi pitamo nesto, dzaba simulacija, bitna su m... a mislim da ih mi sada imamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA