≫ 

Čelsijevi navijači protestovali, pa svedočili blamaži svog tima: Eriksenova bajka na Bridžu!

Brentford, uz gol preporođenog Danca, naneo četi Tomasa Tuhela težak poraz 4:1

  • 0
navijači čelsija Foto: Tanjug/Ap

Vanredno je u Čelsiju na svim nivoima, klub više nije ono što je bio pod Romanom Abramovićem, i aktuelna situacija i te kako utiče i na ekipu koja je u 31. kolu pretrpela težak poraz na svom terenu od Brentforda - 1:4!

A vodio je Čelsi od 48. minuta preko Ridigera, delovalo je tada da gosti ne mogu mnogo toga da uzmu sa "Stamford Bridža", a onda, pravo niotkuda, usledio je jedan od onih preokreta koji se retko dešava, i to na terenu i dalje aktuelnog prvaka Evrope.

"Plavci" su u roku od samo deset minuta tri puta kapitulirali, na šok čitavog stadiona. Dva puta ih je matirao Nemac Vitali Žanelt, a jednom, na radost mnogih, Danac Kristijan Eriksen! Posle gola koji je dao Srbiji u prijateljskoj utakmici, oporavljeni i ponovo rođeni Danac je bio efikasan i u dresu svog kluba, kome je u tom trenutku praktično osigurao bodove.

Grogirane "Plavce" dotukao je fudbaler iz Konga Joan Visa u završnim minutima meča.

kristijan eriksen Foto: Tanjug/Ap

Ovo je bio najgori mogući ishod današnjeg dana po Čelsi i njegove navijače koji su pre utakmice, na ulicama Londona, i ispred stadiona, protestovali protiv američke familije Rikets, koja figurira kao glavni kandidat da kupi klub od Romana Abramoviča.

Veliki broj Čelsijevaca se protivi toj ideji, to su jasno i glasno rekli danas tokom mirnih protesta, a nedugo potom svedočili su šokantnom ishodu meča svog tima koji danas nije ličio na sebe.

Premijer liga, 31. kolo

Liverpul - Votford 2:0

Brajton - Norič 0:0

Barnli - Mančester siti 0:2

Čelsi - Brentford 1:4

Lids - Sautempton 1:1

Vulverhempton - Aston Vila 2:1

Mančester junajted - Lester (u toku)

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA