≫ 

"Crveni karton za Radnički presudio": Stanković locirao razlog ubedljive pobede

Trener Zvezde je ocenio da je momenat s kraja poluvremena presudno uticao na ishod

  • 9

Zvezda je protutnjila kroz Niš (5:1), mada takav ishod nije bio ni na vidiku nakon prvog poluvremena i egala koji je dotad bio na snazi. Ipak, crveni karton Savića iz Radničkog je sve promenio.

Bio je to početak kraja Nišlija.

Tu konstataciju je izneo i trener pobedničkog tima Dejan Stanković nakon meča.

- Utakmica se igra 90 minuta, a ne 30 ili 50... - izjavio je Stanković, aludirajući na izjednačeno prvo i dominantno drugo poluvreme Zvezde.

Smatra Stanković da je njegov tim od starta bio bolji, konkretniji...

- Ušli smo dobro u utakmicu, imali par šansi, dali gol, pa jeftino primili. Trebalo je da uzmemo tu loptu, bio je to naš trenutak nepažnje.

Isključenje Savića, kaže trener Zvezde, bio je prelomni momenta meča. Sve je posle bilo lakše po Beograđane.

- Dosta je na ishod meča uticao crveni karton, posle je bilo lakše. Čestitke Radničkom na dobroj, dobroj igri, kažem opet, crveni karton je uticao na ishod... Čestitke mojim igračima i navijačima, još jedno finale koje smo zacrtali smo rešili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    2. april 2022 | 19:11

    Sudija je tu napravio dve greske. Prvo taj decko je 10 minuta pre toga trebao da dobije drugi zuti karton. A druga greska je, kad je vec ostao u igri, ovaj prekrsaj je bio za direktan crveni karton, a ne drugi zuti. Ali, ako je priznao gol iz ofsajda, valjda je logicno da mu progleda malo kroz prste i kod kartona.

  • Dragan SD

    2. april 2022 | 21:05

    Samo je bio realan. Po igri Zvezda bi pobedila svakako. Naravno da isklučenje igrača donosi lakši posao protivniku. Šta Vam tu nije jasno.

  • dno dna

    2. april 2022 | 19:44

    hahah tesko locirati..SUSIJE vas najbolji igrac..poluvrijeme 1-1 onda na scenu bez stida stupa fss i opajdara se sad siri...jadni li ste da jadniji ne mozete biti..davno ste dotakli dno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA