Pobeda Reala iz tri penala: Selta pala u Galiciji, Benzema kao na strelištu, "kraljevići" idu ka tituli

Madriđani slave nesmotrene momente domaćina

  • 3
FK Real Madrid - FK PSŽ Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Real Madrida napravili su veliku zalihu na vrhu Primere pošto su u 30. kolu savladali Seltu u Vigu sa 2:1, doduše, uz tri svirana penala.

Real ima čak 12 bodova više od drugoplasirane Sevilje koja ima i meč manje, ali Andalužane čeka derbi sa Barselonom gde ne mogu da računaju na laku pobedu.

To bi mogao da bude novi beg Madriđana koji su se provukli u Galiciji sa dva gola Karima Benzeme sa bele tačke.

Prvi penal je sviran u 19. minutu i Francuz je bio precizan, ali u 53. minutu stiže odgovor Nolita koji poravnava na 1:1.

Pre toga, u 40. minutu je Galjardo glavom postigao pogodak za 1:1, ali je Aspas bio u ofsajdu. VAR se oglasio i sugersio da je napadač ometao Militaa da otkloni loptu sa gol linije.

U 64. minutu sledi novi penal za Real, tačnije za Benzemu koji ovoga puta nije bio precizan, ali jeste samo pet minuta kasnije kada je dobio novu priliku da pogodi sa bele tačke.

Dosta će biti kontroverzni oko dva jedanaesterca madridskog kluba u Vigu, ali pobeda je ostvarena i sada će biti pravo iznenađenje ukoliko Real ne osvoji titulu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA