≫ 

Ne ide bez Ronalda: Mančester može samo da sanja Ligu šampiona

Junajted samo do boda sa Lisicama

  • 3
FK Mančester junajted - FK Lester Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester junajteda ukočili su na putu ka Ligi šampiona novim kiksom u Premijer ligi, egalom sa Lesterom na "Old Trafordu" - 1:1.

Bez prve zvezde Kristijana Ronalda, koji je osetio simptome gripa u danima pre meča, "Đavoli" su još i dobro prošli protiv opasnih "Lisica" koje su bile bliže pobedi, a koju su, posle svega viđenog, i zaslužili.

Ihenačo je bio strelac za goste u 63. minutu, a egal je doneo Fred tri minuta kasnije. 

U nastavku, dve velike šanse imalu su gosti, a Junajted veliku sreću da se rezultat na semaforu nije menjao. Najpre je udarac Fofane glavom spektakularno zaustavio De Hea - paradom, da bi nešto kasnije bio savladan, ali je gol poništen.

Opravdano.

Medison je bio nesuđeni strelac, međutim golu je prethodio prekršaj nad Varanom na ivici kaznenog prostora, koji nije primetio glavni arbitar, ali jeste VAR, te su gosti ostali bez dragocenog pogotka koji bi im, vrlo verovatno, doneo i pobedu.

Na kraju, igrači Lestera mogu više da žale zbog pomenutih situacija, ali i zbog generalno konkretnije i bolje igre tokom većeg dela meča. Junajtedu ovaj remi znači koliko i poraz, gotovo ništa, zbog činjenice da mu rivali za plasman u Ligu šampiona postaju nedostižni.

Trenutno četvrtoplasirani Arsenalima tri boda više i dva meča više od Junajteda...

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Zvezdina dvopotezna akcija za vođstvo u Nišu: Rodić pogodio Kataija u trepavicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA