≫ 

Seltik režirao preokret na "Ajbroksu", meč obeležio incident i kašnjenje drugog poluvremena

Rendžers ispustio veliku priliku da se izjednači na tabeli sa rivalom

  • 0
Seltik - Rendžers Printscreen: Twitter/CBS Sports Golazo

Fudbaleri Seltika savladali su Rendžers u gostima rezultatom 2:1 u velikom "Old Firm" derbiju i tako obezbedili prvu poziciju na tabeli pred plej-of.

A sve je delovalo sjajno po navijače domaćih u trećem minutu kada je Aron Remzi postigao gol. Međutim, radost "policajaca" nije dugo potrajala, svega četiri minuta, pošto je već u sedmom minutu Tom Rogić pogodio za 1:1.

Igrao se odličan fudbal, u jakom ritmu i šanse su stvarali i jedni i drugi, ali je do drugog gola prvi stigao Seltik i to u 43. minutu. Kameron Karter-Vikers je pogodio za 2:1, i ispostaviće se postavio konačan rezultat, iako se činilo da to nikako ne može biti poslednji gol na meču.

Ni drugo poluvreme, uprkos tome što je proteklo bez golova, nije razočaralo. Ređale su se šanse na obe strane terena, a definitivno najveću imao je Lil Abada u 82. minutu, ali je Alan Mekgregor neverovatnim refleksom odbranio taj udarac.

Na početku drugog poluvremena viđen je i incident zbog kog je početak drugog dela kasnio.

Navijači Rendžersa su bacili staklenu flašu u šesnaesterac u kom je drugom poluvremenu svoj gol trebalo da čuva Džo Hart. Iskusni engleski golman je to prijavio i nastavak meča je kasnio sve dok se svi delovi stakla nisu pokupili sa terena.

Ipak, ono što je najbitnije jeste to da niko nije povređen prilikom razbijanja flaše, ali je takođe bitno i to što Seltik kolo pre kraja regularnog dela sezone ima šest bodova više od najvećeg rivala. Nakon toga igrać se plej-of, u kom će učestvovati šest ekipa, a igraće se dvokružno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA