≫ 

Džinovski "ponos" dobrodošlice za legendu: Genijalna poruka navijača Antverpena

Overmars nije bio na utakmici, pa nije uživo mogao da vidi šta su imali da mu poruče navijači kojima se mora odati priznanje na sjajnoj ideji

  • 4
Penis među navijačima Foto: Twitter/LodeNuyts

Navijači belgijskog Antverpena priredili su krajnje zanimljivu dobrodošlicu novom sportskom direktoru Marku Overmarsu koji je nedavno stigao u klub pošto je dobio otkaz u Ajaksu.

Najvatrenije pristalice kluba iz "prestonice dijamanata" su izveli mali performans "u čast" Overmarsa na meču sa Luvenom: na tribinu su uneli veliki falus kojim su se dobacivali kao balonom na tribini, a potom ga bacili na teren.

Sve su začinili pokličima: "Mark, da li mogu da dobijem tvoju fotografiju?", aludirajući na činjenicu da je slike svog penisa slao nekolicini zaposlenih žena u Ajaksu.

Poruka je nedvosmisleno bila upućena Holanđaninu koji je nedavno izbačen iz Ajaksa jer je seksualno uznemiravao koleginice na poslu. Jedna od njih je rešila da progovori i Overmars je stavljen na stub srama u domovini. Nije imao kud nego da napusti poziciju u slavnom klubu.

Međutim, nije dugo čekao na novi angažman, prihvatio je ponudu iz komšiluka, ali njegov dolazak, kao što se može videti, ne protiče na najbolji način. Iz Anteverpena su povodom incidenta poručili da Overmars nije ni bio na utakmici.

Belgijski mediji navode da je poruka upućena i generalnom menadžeru Svenu Žaku čija je ideja bila da se dovede Overmars, zbog čega je klub ostao bez nekolicine manjih sponzora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • taifun

    3. april 2022 | 16:16

    Nista manje ne vole falus navijači crvene zvezde, i oni si ga širom otvorenih ruku grlili po severu, u nekom tripu da su originalni, bolje da su ga na navodjenje poslali ka otiraču porodičnog doma Borjan🤣🤣

  • Podgorica

    3. april 2022 | 15:46

    Sto je ovdje genijalno?! Moj komsija koji ne zna koliko je 2+2 i tacan datum rodjenja, po 200 puta dnevno pomene ovaj rekvizit.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA