Čekić razbio tvrde Karamele: Vest Hem ne odustaje od Evrope, Everton i dalje u strahu od Čempionšipa

Tim Franka Lamparda ne uspeva da poveže dva pozitivna rezultata još od oktobra meseca

  • 0
FK Vest Hem - FK Everton

Foto: Tanjug - AP

Jasno je kao dan, na Olimpijskom stadionu u Londonu igra tim sposoban da zagazi u evropska takmičenja. Vest Hem je ovog popodneva na domaćem terenu uspeo da savlada Everton posle dosta borbe u kojoj Karamele nisu uspele da iskoriste šanse koje su im se ukazale - 2:1 (1:0).

Ipak, može se reći da je Vest Hem ipak imao više od igre i da je zasluženo upisao nova tri boda koja ga sada stavljaju na peto mesto na tabeli sa 51 bodom, koliko imaju i Totenhem i Mančester junajted. Jedini problem je što Čekićari imaju dva meča više od Sparsa, a jedan viška u odnosu na Đavole.

To znači da će nas do samog kraja sačekati velika borba za mesto u evropskim takmičenjima. Vest Hem su ka plasmanu u Evropu pogurali Aron Kresvel svojim pogotkom u 32. minutu i Džerod Bouven golom iz 58. minuta.

Navijači Evertona mogli su da se raduju samo kratko, pošto je Mejson Holgejt posle asistencije Rišarlisona uspeo da poravna na 1:1 u 53. minutu. Ipak, posle crvenog kartona Majkla Kina, samo sedam minuta posle drugog gola Vest Hema, sve je bilo manje-više jasno.

Everton se nalazi u grčevitoj borbi za opstanak. Nalazi se na prvom mestu iznad crte sa 25 bodova, tri više od Votforda, ali i sa dva meča manje, što je koliko-toliko dobra vest za navijače ovog tima iz Liverpula.

Ipak, moraće da počnu da pobeđuju što pre, ako ne planiraju da samu završnicu dočekaju sa velikom zebnjom.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Batak posle poraza od zvezde: Crveni karton nas je poremetio, moramo se konsolidovati za naredni meč

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA