≫ 

Bezumlje na Kosovu: Huligani uleteli na teren i šutirali golmana u glavu?!

U pitanju je meč prve lige lažne države

  • 2
huligani kosovo Foto: facebook/fcballkani

Užasni prizori stižu sa Kosova, sa meča elitne lige lažne države između Gnjilana i Balkanija iz Suve Reke. 

Balkani je inače prvoplasirana ekipa prvenstva, dok je domaći sastav, pre ovog meča, bio u zaostatku pet bodova na trećem mestu. Takmičarska tenzija je otud doprinela da strasti među navijačima budu onakve kakve niko ne želi da budu.

Utakmica je na kraju završena rezultatom 1:1, uz gol gostiju negde na samom startu meča, i pogodak Gnjilana za egal u sudijskoj nadoknadi. I upravo je taj momenat doveo do izliva takve euforije kod navijača Gnjilana da ih je teško bilo obuzdati. Bili su toliko "van sebe" da su bez zadrške uleteli na teren i izazvali haos.

Utakmica je u tom momentu prekinuta, ali to nije najgore što se dogodilo, jer se na snimku koji je na Fejsbuku objavio Balkani vidi kako je nekoliko navijača brutalno napalo njihovog golmana Stivija Frašerija.

Na snimci je vidljivo kako jedan navijač Frašerija ruši na zemlju, dok ga drugi udara nogom u glavu?!

Gosti su odbili da nastave meč, a Frašeri je kolima hitne pomoći prebačen u bolnicu gde je zbrinut i nakon pregleda otpušten. Balkani se u međuvremenu oglasio saopštenjem, potvrdio da je golman van životne opasnosti i osudio ovaj nečuveni huliganski pir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA