≫ 

Kamerun želi prijateljski meč sa timom protiv kog bi mogli da igraju već u 1/8 finala SP

Već su i poslali zahtev

  • 1
Rigobert Song Foto: AP/Tanjug

Fudbalska reprezentacija Kameruna, koja se na Svetskom prvenstvu nalazi u grupi sa Srbijom, poslala je selekciji Urugvaja zahtev za prijateljski meč pred početak Mundijala.

Tačnije, Kamerunci žele da igraju sa Urugvajom u "septembarskom roku" što je i te kako zanimljivo, jer bi ove dve selekcije mogle da se sastanu na SP već u osmini finala. Podsetimo, grupa G, u kojoj su Kamerun i Srbija, ukrštaće sa grupom H gde su upravo Urugvajci i Portugalci.

Međutim, pitanje je da li ćemo gledati duel Kameruna i Urugvaja u septembru s obzirom na to da ova južnoamerička selekcija ima drugačije planove.

- Analiziramo mogućnosti da igramo sa evropskim ili azijskim timovima. Problem je što evropski timovi nemaju raspoloživost, a da bismo je imali zavisiće i od toga kako se sukob u Ukrajini bude nastavio. Ako nemaju te utakmice u Ligi nacija, njihovi rivali će biti slobodni - poručili su Urugvajci koji su već sve dogovorili sa Meksikom i SAD.

Video: Linč potpaljen besom: Navijači Nigerije demolirali stadion posle neuspeha u kvalifikacijama za SP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    5. april 2022 | 13:41

    Mi bi trebali da odigramo prijateljski mec sa Ganom npr., cisto da osetimo africke ekipe, mozda i sa Austrijom zbog slicnog stila sa Svajcarskom, za Brazil nam ne treba priprema tu cemo biti motivisani sami po sebi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA