Stanković o rivalima Srbije na Mundijalu: "Nisam se čuo s Etoom, Krivo mi je što se ponovila grupa"

Trener Zvezde veruje u izabranike Dragana Stojkovića Piksija

  • 0
Dejan Stanković Foto: MN Press

Trener Crvene zvezde, Dejan Stanković izneo je svoja očekivanja pred meč protiv TSC-a u četvrtfinalu Kupa, tako što je odgovarao na unapred poslata pitanja novinara, a jedno od njih je bilo i o rivalima Srbije na Mundijalu u Kataru.

On smatra da Srbija može da prođe grupu, a istakao je i da se nije čuo sa bivšim saigračem iz Intera Samjuelom Etoom, čiji je Kamerun takođe rival Orlova.

- Nisam se čuo sa Samjuel Etom, ali hoćemo sigurno. Veoma jaka grupa, ne i nemoguća, pogotovo jer smo i mi kao reprezentacija nezgodan protivnik. Krivo mi je što se ponovila ista grupa sa prethodnog Svetskog prvenstva, ali šta da se radi. Srbija ima kvalitetnu ekipu, igraju veoma dobar fudbal i sa takvom energijom i pristupom ubeđen sam da može da se napravi iskorak na koji se dugo čeka. Naravno, mislim na prolazak u "nokaut" fazu, a tamo je onda sve moguće. Od srca im želim sve najbolje - zaključio je Stanković.

Video: Dželat Piksi sreo žrtvu Santoša u Kataru: Selektor Srbije dirnuo je malo Portugalcu stare rane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA