≫ 

Ovo je tajna ishrane i savršenog izgleda Dilete Leote: "Da nisam novinar, osvajala bih medalje"

Atraktivna Italijanka se svakog dana bavi sportom

  • 1

Jedna od najlepših sportskih voditlejki na svetu, Dileta Leota, dala je opširan intervju u kojem je otkrila tajnu svoje vitke linije i atraktivnog izgleda. 

Atraktivna Italijanka je za Gezeta dello Sport istakla da preko leta pliva, preko zime skija, a odličnu formu održava zdravom ishranom.

- Sa porodicom sam išla na skijanje i bavila se sportom. Da nisam novinar, verovatno bih bila sportistkinja i osvjaačica medalja. Trening je obavezan za mene, nudi mi mogućnost da ostanem u balansu. Pokušavam da treniram tri puta nedeljno, bavim se jogom dva puta, a tu je i bodifit. Treba mi najmanje 20 minuta dnevno.

Dileta otkriva i da li je često na dijeti.

- Ne pratim određenu dijetu. Jedem dobro i obraćam pažnju na ishranu tokom nedelje, posebno tokom vikenda, kada odlazim na večeru sa prijateljima. Teško je jer umem da popijem čašu vina.

Naravno, Italijanka je govorila i o sportu, a novinari su joj postavili pitanje i o omiljenim sportistima.

- Nemam nikog određenog. Ali, poštujem svakog sportistu koji uspe da ostvari svoje snove. Verujem da su njihove priče motiv za svakoga. Gledala sam film o sestrama Vilijams, pokazuje da se uspeh gradi iz dana u dan, još od detinjstva, a potrebna je i velika žrtva.

Na kraju, Dileta je prokomentarisala i favorite za titulu u Italiji.

- Šampionat je vrlo uzbudljiv. Svakog vikenda Napoli, Milan i Inter menjaju pozicije i bore se za prvo mesto. Napoli i Milan imaju potrebno iskustvo da se bore sa Interom. Takođe, obratite pažnju i na Juventus koji će se, posle eliminacije iz Lige šampiona, okrenuti Seriji A. Mislim da ćemo do poslednjeg momenta čekati da vidimo ko će biti šampion.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA