≫ 

Piksi ugostio Karija u Staroj Pazovi: Pešić "ljubomoran" na uslove koje imaju fudbaleri

Stojković proveo Pešića kroz sportski centar FSS-a i oduševio selektora košarkaške reprezentacije

  • 2
Dragan Stojković Piksi, Svetislav Pešić, Kari Pešić Foto: MN Press

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić zajedno sa direktorom reprezentacije Draganom Tarlaćem bio je gost Dragana Stojkovića Piksija i Fudbalskog saveza Srbije u Sportskom centru u Staroj Pazovi. 

Piksi je, zajedno sa Jovanom Šurbatovićem i Nenadom Bjekovićem, ugostio kolege iz KSS-a koji nisu krili oduševljenje uslovima koje fudbalska reprezentacija poseduje.

Pešić je pohvalio sportski centar, rekavši da nikada nije video tako dobar sportski centar, iako je zahvaljujući svojim velikim iskustvom obišao mnogo fenomenalnih sportskih centara. Uporedio je centar FSS-a sa uslovima kakve imaju Real Madrid, Barselona i Bajern, a takođe je istakao i da su uslovi koje sportisti imaju za pripremu veoma bitan faktor za ostvarivanje uspeha. Istakao je i da bi jako voleo da i košarkaška reprezentacija ima slične uslove.

Stojković je rekao kako su fudbaleri i košarkaši jedni drugima velika podrška. Pred fudbalskom reprezentacijom Liga nacija, pa zatim Svetsko prvenstvo, dok će košarkaši imati Evropsko prvenstvo. Uz to, Piksi je i "pecnuo" svog kolegu poručivši da se Kari hvali kako je dobar u stonom tenisu, ali da se on lično ne bi kladio na Pešićevu pobedu, međutim nisu imali vremena da odigraju jednu partiju.

Neizostavan deo bio je i razmena dresova. Pešić je dobio fudbalski dres sa brojem 10 i svojim prezimenom, dok je Stojković dobio košarkaški dres sa "desetkom" i svojim prezimenom. Uz to, Kari je Piksiju poklonio i svoju autorsku knjigu.

Video: Ko god ide na nas, neće biti srećan: Selektor Piksi prigrlio izbornika Dalića u Kataru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ooo

    6. april 2022 | 16:40

    Pa kad fudbaleri gadnjih 20god imaju vrhunske rezultate... Ni jednom plasman na EP dva puta na Sp, ispadanje u grupi odmah lagano, a para kao blata

  • Raso

    6. april 2022 | 16:12

    Eeee Pesicu Pesicu. Da bi dobio stadion, ne smiju se osvajati medalje i trofeji. Morate se manje boriti na borilistima. Malo se dovesti ured i zadrzati manekenski izgled kadaczavrsite utakmicu. Ne moze to tek tako Pesicu. Sjedi, zakljucno 2...ali na lijepe oci.🙂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA