Poznat prvi polufinalista Kupa Srbije: Pazarci projektilom Čečarića ispisali istoriju kluba

Imali su domaći šansu i da dobiju ubedljivije protiv Metalca

  • 2
Bojan Čečarić Foto: MN Press

Fudbaleri Novog Pazara prvi su polufinalisti Kupa Srbije, pošto su na svom stadionu savladali Metalac u dvoboju "fenjeraša" Superlige minimalnim rezultatom - 1:0 (1:0). To znači da će klub iz grada sa reke Jošanice prvi put nastupiti u polufinalu ovog takmičenja.

Presudan je bio fantastičan pogodak Bojana Čečarića koji je uputio udarac sa skoro 25 metara, šutirao, a potom mu se lopta odbila na novi udarac koji je ovoga puta završio u protivničkoj mreži. Marković je jednostavno bio nemoćan.

Mogao je Čečarić još nekoliko puta da dođe do pogotka, u jednom napadu je pogodio i prečku, međutim rezultat je ostao identičan do kraja utakmice. Ni Metalac nije bio bez šansi, pošto su Fićović, Presiž i Odada imali nekoliko prilika, ali su svaki put bili neprecizni.

Novi Pazar je tako dospeo do polufinala Kupa Srbije i čeka preostale rivale. Biće to bolji iz duela Partizan - Loznica, Crvena zvezda - TSC i Rad - Vojvodina.

Video: Stanojevićeva žuta minuta: Poludeo na sudije, pomoćnik ga odvajao da se ne sukobi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA