≫ 

Haos na meču Zvezde i TSC-a: Stanković besan, Lazetić vređao, haos nastao zbog bivšeg igrača Partizana

Trenera Crvene zvezde su od mesta incidenta odvajali igrači i četvrti sudija

  • 47

Fudbaleri Crvene zvezde igrali su protiv TSC-a za plasman među četiri najbolje ekipe u okviru Kupa Srbije u fudbalu. Stigli su do rane prednosti preko Aleksandra Kataija u 6. minutu sa bele tačke, ali je baš kao na duelu između Partizana i Loznice ranije danas viđeno dosta tenzije. 

Ovoga puta je sve "eksplodiralo" posle jednog duela u kojem su se našli Nemanja Petrović i Aleksandar Katai. Posle toga je fudbaler TSC-a ušao u svađu sa igračem crveno-belih, a sve se dešavalo naočigled trenera Stankovića i Lazetića.

Inače, Petrović je u jednom delu svoje karijere nastupao i za Partizan, a u TSC je došao nakon vremena provedenog na Banjici u ekipi Rada.

Dosta burnije je sve propratio strateg domaće ekipe, koji je počeo da viče na fudbalera TSC-a i glavnog sudiju Lazara Lukića, tražeći da se ovome dodeli žuti karton. Potrčao je Stanković i ka četvrtom sudiji, hteo je da se objasni sa nekim, ali su ga pomoćnici zaustavili da sve ne eskalira dalje.

Nije mirno sve propratio ni trener gostiju, Lazetić, koji je u jednom momentu nekome na terenu uputio i krajnje pogrdne reči. Nije bilo jasno kome ih je tačno namenio.

- Sram da te bude, g****o jedno - rekao je strateg TSC-a.

Sve se završilo žutim kartonima koje su dobili Katai i Lazetić, a javnu opomenu je posle svega "zaradio" i trener Zvezde, Dejan Stanković.

Pogledajte kako je sve izgledalo u videu koji se nalazi na početku ove vesti.

Video: Pogledajte penal za Zvezdu i gol Kataija sa bele tačke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    6. april 2022 | 19:28

    Ne vredi, franjevac je franjevac. Niti obraza, ni časti, ni kućnog vaspitanja, ni vere ni identiteta. I ne čudi kad se zna ko ih je osnovao i da im je Tudjman bio predsednik JSD.

  • Gk

    6. april 2022 | 19:32

    Deki pak treba da promeni dobavljača !

  • sava

    6. april 2022 | 19:50

    Samo 2 penala ??????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA