≫ 

"Jako je bilo teško igrati ovde, ne bih ništa da pričam": Lazetić ni reč o utakmici sa Zvezdom

Trener TSC-a nije želeo da kaže išta, jer kako on smatra, otišlo bi predaleko

  • 21

TSC je pretrpeo veoma bolan poraz od Zvezde na Marakani (4:0) u okviru četvrtfinala Kupa Srbije, a samu utakmicu su obeležila dva penala, dva crvena kartona i nekoliko sukoba igrača.

Žarko Lazetić, trener TSC-a, posebno je bio izrevoltiran i tokom meča, pošto je već u drugom minutu utakmice zaradio žuti karton, kasnije je uhvaćen i kako vređa nekog, ali nije baš najjasnije koga. Strateg ekipe iz Bačke Topole je i posle meča bio veoma kratak i ne toliko koncizan.

- Uvek dajem izjave, ali ovoga puta se izvinjavam. Ne bih da pričam, da ne odem predaleko. Jako je bilo teško igrati danas ovde - rekao je Lazetić posle poraza od Zvezde.

Lazar Lukić, glavni arbitar meča, ni kod jednog penala nije imao dvojbu da li da pokaže na belu tačku, dok je takođe i kod oba crvena bio veoma "lak" na džepu i kartonima. Đakovac je kao poslednji igrač odbrane oborio Pavkova u petercu, dok nije najjasnije zašto je isključen rezervni golman Nenad Filipović.

Video: Novi penal za Zvezdu: Pavkov srušen s leđa, gosti negodovali kod sudije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA