≫ 

Vujadin Savić akter čudnog meča na Kipru: Njegovi saigrači dobili 4 crvena kartona

Veoma loše veče za igrače iz Nikozije

  • 1
Apoel, Anortozis Printskrin: Youtube / Cablenet Cyprus

Fudbaleri Apoela pretrpeli su šokantan poraz u četvrtfinalu Kupa Kipra, te su se tako i oprostili od daljeg takmičenja. Od njih je bolji u ovoj fazi takmičenja bio Anortozis sa 1:0, pa su tako posle prvobitnog poraza od 2:1 ipak našli svoje mesto u najbolje četiri ekipe.

Ipak i pored rezultata, ovaj meč su obeležila čak četiri crvena kartona koja su dobili fudbaleri Apoela. Da, tim iz Nikozije je poslednjih 20-ak minuta meča odigrao sa samo sedam igrača, dok je u tim minutima sve delovalo kao da ekipa iz Famaguste igra popularne "viktorije".

Na terenu se u dresu Apoela našao i srpski štoper, Vujadin Savić, koji se može pohvaliti da je kao glavni odbrambeni igrač izdržao veoma velike napore i ostao je sa samo jednim primljenim golom, iako je i taj jedan bio izuzetno koban za njegovu ekipu.

Kako kažu mediji s Kipra, čini se kao i da je ovo bio protest fudbalera koji već mesecima nisu primili platu, te su ovako odlučili da se "oduže" svojoj upravi. Prvi crveni karton je došao u šestom minutu, samo pola sata kasnije je Danilo dobio dva žuta kartona za dva minuta. Treći i četvrti karton su usledili u nastavku, da bi konačno od 73. minuta, ekipa Apoela ostala sa samo sedam igrača.

Kako je izgledao gol, ali i najzanimljivije detalje sa meča možete pogledati u videu ispod.

Podsetimo, Anortozis je ove sezone igrao i u Beogradu, pošto se našao u istoj grupi Lige konferencija sa Partizanom, s kojim su uspeli i da remiziraju, dok su na domaćem terenu poraženi od crno-belih.

Video: Vujadin Savić na severu sa Delijama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA