≫ 

Superliga odredila sudije za mečeve Zvezde i Partizana: Evo ko im sudi poslednje nedelje pred plej-of

Pada odluka o tome ko će završiti na prvom mestu posle 30 odigranih kola

  • 7
Novak Simović Foto: Marko Jovanović

Još jedna sedmica deli nas od novog večitog derbija. Posle ovog vikenda saznaćemo i ko će biti domaćin poslednjeg duela između Partizana i Crvene zvezde ove sezone u Superligi Srbije, pošto nije isključeno da ćemo njihov međusobni dvoboj gledati ponovo i u Kupu Srbije.

Naravno, mnogo pažnje usmereno je na duele crno i crveno-belih, pa se naravno dosta priča i o arbitrima koji će deliti pravdu na njihovim mečevima protiv Čukaričkog i Radničkog 1923.

Superliga je danas odredila sudije za ova dva meča. Tako će na duelu između Crvene zvezde i Radničkog 1923 glavni biti Danilo Nikolić, a pomagaće mu Matija Olajoš i Dragan Peranović. Četvrti sudija biće Marko Srećković, a u VAR sobi sedeće Momčilo Marković i Nemanja Petrović.

Kada je reč o derbiju kola između Čukaričkog i Partizana na Banovom brdu, taj duel poveren je iskusnom Novaku Simoviću. Rame uz rame, pomagaće mu brat Miloš Simović i Nikola Đorović. Četvrti sudija biće Milan Stefanović, dok će u VAR sobi situaciju nadlgedati Marko Ivković i Goran Beljin.

Podsetimo, ako oba tima ostvare pobede u ovom poslednjem kolu, to znači da Zvezda završava kao prvoplasirana u ovom delu sezone i imaće prednost domaćeg terena, odnosno derbi sledećeg vikenda biće odigran na stadionu "Rajko Mitić".

Video: Lazetić posle poraza: Uvek dajem izjave, ali sada ne mogu, teško je igrati ovde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lun kralj ponoći

    7. april 2022 | 19:39

    Partizanu sudi Novak Simović osvedičeni zvezdaš i to im malo bilo pa dali i bratu novaka da udvoje završe posao. Znači Terza stvarno ništa više ne prepušta slučaju. Cigani još jedna nameštena titula je tu samo još da proslavite i kraj našem fudbalu je tu.

  • Mare

    7. april 2022 | 19:03

    Ahahah opet se speema neka mucka u reziji tudjmanovih potomaka. Opet nece raditi VAR bas kad treba da se dosudi penal protiv partizana..

  • humska 1

    7. april 2022 | 19:01

    pravdu NK Susjed-u nece deijeliti VARalica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA