≫ 

Savo Milošević tužio Olimpiju! Srbin traži 400.000 evra, Mandarić ne razmišlja o isplati: "Mnoge sam otpustio"

Milošević je bio skup trener za Olimpiju, dobiće traženi novac, samo se još ne zna ko će da ga isplati.

  • 1
Savo Milošević Foto: MN Press

Srpski trener Savo Milošević odlučio je da tuži Olimpiju, svoj bivši klub, i da od njih zatraži 400.000 evra obeštećenja, pošto je ugovor raskinut pre vremena i pre nego što je stigla nova upravna struktura u klub, prenosi Nogomania.

Milošević je u Olimpiji proveo četiri meseca, pre nego što je 10. oktobra dobio otkaz na toj funkciji, pošto je on doveden od strane Milana Mandarića, kog je nešto kasnije zamenio Adam Delijus, pa je tako i Srbin morao da potraži novi klub.

Umesto Sava Miloševića je stigao Dino Skender, ali ni on se nije dugo zadržao na klupi, pa je i njega zamenio Robert Prosinečki. Ipak, Milošević smatra da je "zakinut" od strane Olimpije, te traži svoj novac, ali je Mandarić pokušao da objasni čitav problem, a i da iznese argumente zašto ne želi da isplati ovog trenera.

- Dogovorili smo se da dovedemo njihovog trenera i da ode Milošević. Međutim, nisu imali osnova da potpišu ugovor sa novim trenerom. Otišao sam u SAD i za to vreme je kontakran preko advokata da im pošalje dozvolu da razgovaraju sa Miloševićem i da ga otpuste. Nisu uopšte razgovarali sa njim, samo su rekli da ne treba da dolazi na treninge jer imaju novog trenera - rekao je Mandarić.

Milan Mandarić Foto: MN press

Niti Milan Mandarić, niti Adam Delijus ne planiraju da isplate Miloševića.

- Milošević je tužio klub, a oni su to preneli na mene. Znate da sam otpustio dosta trenera, ali žao mi je samo Igora Bišćana. Razgovarao sam sa njim i danas smo prijatelji - istakao je Mandarić.

Savo Milošević od rastanka sa Olimpijom još nije pronašao novi klub, ali očekuje da će dobiti novac od bivšeg tima.

Video: Novi incident na Karađorđu, Milošević gađao sudiju flašicom pa dobio crveni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA