Fejenord šokiran u petom minutu nadoknade: Evropski rival Partizana sa strepnjom mora na revanš u Prag

Fantastična utakmica na legendarnom "De Kajpu"

  • 0
Fudbal Partizan Fejnord Fejenord Feyenoord UEFA Liga Konferencija Foto: MN Press

Kakav šok za Fejenord u Roterdamu! Mislili su Holanđani da će posle spektakularne utakmice otići u Češku sa minimalnom prednošću, ali su u petom, poslednjem minutu nadoknade primili gol posle kojeg je sve palo u vodu i u Pragu ćemo ići "od nule" - 3:3 (1:1).

Bio je to pravi rolerkoster emocija za domaće navijače na "De Kajpu", pošto je njihov tim prvo vodio, potom gubio, zatim ponovo vodio, a na kraju je morao da se zadovoljni nerešenim rezultatom. Pitanje je koliko će u Roterdamu time biti zadovoljni.

Još jednom se pokazalo da je napad jača strana ekipe Fejenorda. Baš kao protiv Partizana, Holanđani su "rešetali" iz svih mogućih otvorenih pozicija, pa su odbrambeni igrači Slavije imali pune ruke posla. Bilo je tu i podosta nervoze na samom terenu, pa je i sudija Umut-Meler iz Turske podelio čak osam žutih kartona.

Krenulo je pogotkom Sinistere iz 10. minuta, igrača kojeg su navijači Partizana zapamtili po zlu zbog svih problema koje je donosio odbrani crno-belih. I zaista je domaći tim bio taj koji je bio u fokusu većeg dela napada, sve dok nije u 41. minutu šokiran pogotkom Olajinke za izjednačenje.

 
Usledio je nastavak zabave u drugom poluvremenu. Prvo je Sor uspeo da potpuno preokrene situaciju i da dovede Slaviju u vođstvo u 67. minutu, da bi zatim Senesi u 74. minutu ponovo doneo meč u egal.

 
Delovalo je da je Kokču u 86. minutu zadao konačni udarac Slaviji, ali ni to nije bilo tačno. Jer taman kada se sudija Umut-Meler pripremao da odsvira kraj, pao je i šesti gol na susretu, za novo izjednačenje i konačnih 3:3. Traore je tako postao momak kojeg će se po zlu sećati u Roterdamu, naročito ako u revanšu ne izbore plasman dalje.

 

Video: Lazetić posle poraza: Uvek dajem izjave, ali sada ne mogu, teško je igrati ovde

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA