≫ 

Navijačka glupost godine: Fan Vest Hema utrčao na teren i prekinuo kontru svog tima za vođstvo

Mojes i igrači u neverici

  • 3
navijač vest hema Foto: Tanjug/Ap

Svakakvih navijačkih ispada smo se nagledali, i taman kada pomislite da vas više ne mogu iznenaditi kakvom novom ludorijom, eto njih, ili eto njega u novoj akciji koja "pomera granice" gluposti.

Na utakmici Lige Evrope između Vest Hema i Liona videli smo moguće jedan od najbizarnijih poteza navijača - na štetu svog kluba?!

Fan "Čekićara" je izabrao neverovatan "tajming" da utrči na teren, baš u trenutku kada je ekipa Dejvida Mojesa pritiskala odbranu Liona i tražila gol pri rezultatu 1:1, kojim je inače i završena utakmica.

Igrači Vest Hema su jurnuli u kontru, bili su nadomak kaznenog prostora, u zoni šuta, kada je, pravo niotkuda, navijač banuo u sprintu i trčao direktno ka šesnaestercu gostiju. Tamo negde ga su ga i sustigli redari, meč je prekinut, a samim tim i dragocena prilika da Vest Hem eventualno povede i stekne bitnu prednost pred revanš.

U neverici su posle meča bili svi u taboru Vest Hema, i Mojes, i igrači, ali i navijači londonskog kluba koji nisu mogli da veruju svojim očima.

- Bio sam zbunjen. Ovaj klub zaista radi dobre stvari, ali ovakve stvari kao ova koja se desila, zaista nam ne pomažu - rekao je Mojes o potezu navijača.

Škotlanđanin je još u momentu kad je utrčao "uljez" odmahivavanjem ruku pokazao koliko je razočaran, kao i igrači koji su se taman bili nameračili da stave odbranu Liona na velike muke. Nažalost po njih, prekinuo ih je njihov navijač.

Zanimljivo, ovaj fan nije bio jedini sa ovakvim ispadom u četvrtak uveče, jer je i pre njega, ali u manje bitnom momentu, na teren utrčao još jedan mladić sa tribina koji je takođe brzo savladan.

Video: Svi se čude Zvezdinom tenku, a ovi klubovi ispred stadiona imaju celu artiljeriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA