Mijailović pred Partizan: Svima treba da bude jasno da se Čukarički neće predavati

Vezista Brđana ističe da će njegov klub igrati otvoreno protiv crno-belih

  • 6
Srđan Mijailović Foto: Čukarički

Fudbaler Čukaričkog Srđan Mijailović smatra da je Partizan favorit u utakmici Superlige Srbije, koji se igra u nedelju na Banovom brdu od 19 časova!

Biće ovo derbi poslednjeg kola regularnog dela SL, a Brđani će sjajne partije u sezoni pokušati da potvrde "skidanjem skalpa" jednom od večitih rivala.

- Svima treba da bude jasno da se Čukarički neće predavati i da ćemo probati da ostvarimo pozitivan rezultat, ako nam se ukaže prilika i da pobedimo. Činjenica je da "večiti" rivali imaju čak 25 bodova više od nas, a mi za sada čvrsto držimo treće mesto. Jasno je da su ova dva kluba ispred ostalih, ali nama ove sezone nedostaje upravo bolji rezultat protiv Crvene zvezde i Partizana. I trudićemo se da to popravimo, počevši već od duela u nedelju - kaže Mijailović i dodaje:

- Crno-beli imaju svoju računicu, čini se da smo mi trenutno rasterećeniji, ali možda je to i naša prednost. Ima i Čukarički svoje kvalitete, igramo na našem stadionu, u dobroj smo formi, imamo čemu da se nadamo. Sigurno je da ćemo igrati otvoreno, da se nećemo braniti i da će publika na stadionu i pokraj malih ekrana moći da uživa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    8. april 2022 | 17:32

    Lep komentar igrača ali ne pije vodu,da li se sviđa treneru Čukaričkog Saši Iliću,da im trebaju bodovi pa i da poverujemo u ove reči,prijateljska utakmica koju Partizan lagano dobija,sklanjalica već dogovorena,živi bili pa videli

  • Cubaka

    8. april 2022 | 17:54

    "Svima treba da bude jasno da se Čukarički neće predavati"............a onda je pocela utakmica.

  • Vlado

    8. april 2022 | 19:42

    Prije svega svaka čast TELEGRAFU jer ne pravi razliku na poslane članke u odnosu na večernje.Što se tiče favorita sigurno je Partizan,ali se onda ne prijetiZvezdi.Sve ostalo nam je poznato gledali smo neki danTSC svi če oni “ginuti”.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA