≫ 

"Zamislite da ste Ronaldo, a Megvajer vam kapiten, pa kako?!": Fudbaler Bajerna u neverici

Borjanov saigrač iz reprezentacije Kanade nikako ne može da prihvati ovu činjenicu

  • 6
Kristijano Ronaldo, Hari Megvajer, FK Mančester junajted Foto: Robbie Stephenson/JMP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fudbaler Bajerna Alfonso Dejvis zapitao se kako je moguće da jednom Kristijanu Ronaldu kapiten bude Hari Megvajer.

Dejvis jednostavno ne može da prihvati da je tako nešto moguće, pa je to podelio sa svojim pratiocima na jutjub kanalu dok je igrao popularnu fudbalsku simulaciju FIFA 22.

- Da li vi ljudi možete da zamislite to, samo da zamislite... - napravio je uvod u ono što će reći, utišao muziku, jer je želeo što slikovitije da prikaže:

- Vi ste Ronaldo, jedan od najvećih igrača ikada. A kako se zove vaš kapiten? Hari Megvajer ti je kapiten? I ti se njemu obraćaš, "da, kep". Ne znam stvarno šta njemu Ronaldo kaže. Brate. Ne kažem ništa loše za Megvajera, ali Ronaldo... Ronaldo bi morao da bude kapiten - kaže reprezentativni saigrač Milana Borjana.

Dejvis se zapitao ono što se mnogi pitaju - kako je moguće da toliko osporavani štoper nosi traku pored živog Ronalda.

Portugalac je ikona fudbala, ikona sporta, najefikasniji fudbaler u istoriji, postoji milion razloga još zbog kojih bi morao da bude lider sa trakom, međutim ona je i dalje na ruci igrača čiji se kvaliteti preispituju iz utakmice u utakmicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žaka

    9. april 2022 | 11:00

    Hari Megvajer,najgori štoper u istoriju Mančester J.Neznam u opšte taj koji ga je dove,a i ovi što su ga uzeli za klub,mislim da nemaju pojma o fudbalu..Paničar,lako ga je proći,ne zna loptu da iznese;primanje i dodavanje je tako da mozda bi igrao u neku trću,četvrtu ligu.Ništa protiv lično ali gledano sa fudbalske strane Alfonso Dejvis je totalno u pravu.On takav da bude kapiten Ronaldu!! Stvarno bruka!!!

  • taifun

    9. april 2022 | 10:36

    A zamislite ovo.Fudbaler ste kapiten vam je isTUMBAni borjan🤣🤣🤣👉👌

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA