≫ 

Stanojević nezadovoljan: "VAR radio 6 meseci, a sada ne radi svaku drugu utakmicu, ne damo na Partizan!"

Trener crno-belih nije zadovoljan tretmanom koji klub ima

  • 67
Aleksabndar Stanojević Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Partizana u nedelju od 19 sati gostuju ekipi Čukaričkog u meču 30. kola Superlige Srbije kojim se završava regularni deo i počinje plej-in. 

Pred ovaj meč, konferenciju za novinare je održao trener crno-belih Aleksandar Stanojević izneo je stav koji se odnosi na tenziju koju ima i objasnio svoje reakcije na utakmicama. Da podsetimo, navijači Crvene zvezde isprozivali su trenera Partizana Aleksandra Stanojevića tokom meča četvrtfinala Kupa Srbije protiv TSC-a!

- Ja sam dovoljno iskusan, prošao sam dosta derbija i utakmica. Nije to tenzijma. To je nešto da ne date na sebe. Ako hoćete da anlizirate sve, onda budite pošteni i recite zašto sam tako reagovao. Ja godinu  i po dana, dve godine nisam reagovao. ja jesam impulsivan, ali na taj način nisam. Šta sam pričao o suđenju... mislim da je ova druga polusezona malo drugačija, dosta stvari se dešava koje mislim da su neprikladne. Vi tražite koju utakmicu je sudio sudija koji je sudio našu utakmicu? Crvena zvezda-  Čukarički. Sudio je tu utakmicu i sudio je nama, a ljudi iz sudijske organizacije neka izanaliziraju na koji način je sudio utakmicu, a ja neću da ne bih bio suspendovan - istakao je Stanojević i nastavio:

- Neka oni analiziraju, a ja sam kažnjen zbog svoje reakcije žutim kartonom. Ne bih komentarisao ni Dekija, ni bilo šta drugo. U drugom delu sezone se dešavaju te neke stvari koje se nisu dešavale u prvom delu sezone. VAR je radio svaku utakmicu, nama se nije desilo da nam ne radi VAR. Sada, svaku drugu utakmicu nam ne radi VAR. I šta? O čemu se radi?Sve je to normalno. Sada ne radi, ali je svih 6 meseci sve vreme radio. To su situacije koje utiču na vas. Ne damo na sebe, ne damo na Partizan, ne damo na sebe - istakao je Stanojević.

Stanojević dodaje da ne postoji dodatna nervoza.

- Izanaliziratte ovu utakmicu i utakmicu prvog kola. Zamene se teze. Vi kažete kako je nervoza, a mi smo u situaciji da zbog takvih situacija nemamo prednost domaćeg terena. malo se na neke stvari gleda pogrešno, sa strane. Niko neće suštinski da kaže da smo mi zbog nekih stvari izgubili domaćinstvo, naravno i našom greškom. Moja generacija je bila spontatna, za to sam kažnjen kartonom. Ne radim ništa namerno  i ništa planski. Ne razmišljam na taj način.

Potom, Stanojević je prokomentarisao i meč protiv Čukaričkog.

- Imamo utakmicu ekipe koja je ubedljivo treća na tabeli, može se reći da je derbi ovog kola. znamo svi da je teško igrati na Banovom Brdu, tako da ulazimo maksimalno i koncentrisani i motivisani. Osim obradovića svi su spremni i motivisani - istakao je Stanojević i potom prokomentarisao činjenicu da kao trener crno-belih nema poraz protiv Brđanja.

- Sve su to bile tesne, nizvesne utakmice. Sličnu utakmicu očekujem i u nedelju. Dosta su agresivni, intenzivni su, imaju igrače da igraju u jakom ritmu. To je jedna mlada ekipa koja je dosta potentna i fizički dosta dominantna. Nama je svaka utakmica opterećenje, i prošla protiv Radnika je bila takva. Idmeo korak po korak.

Čukaričkom su otišla dva igrača, a trener crno-belih smatra da se to neće odraziti na igru tima.

- Kajević je otišao, oni dosta igrača imaju. To je ekipa koja je izuzetno selektirana, u sredini imaju dosta brzih igrača. mislim da je to njihova osovina koju imaju. Miljković je posle dva, tri dana, odigrao 20 minuta pola sata, u konkurenciji je, videćemo koliko će igrati. Kvinsi Menig se odmorio, u ovom periodu je dosta donosio. Na gostovanju u Surdulici je rešio utkamicu. Za Natha ćemo videti kako se oseća, imao je nekih problema. Čukarički će izaći u viskom presingu na nas, bokovi su im agresivni, špicevi su im agresivni, cela ta prva linija. To je ono što sigurno očekujem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gro

    9. april 2022 | 15:59

    Staaanooojevic ima jedan kvar ima jedan kvar, ne radi muuu crno beli VAR , crno beli VARRR...

  • Loki

    9. april 2022 | 16:13

    Da je sve bilo posteno Zvezda bi sad vec imala 10 bodova prednosti, tako da bolje cuti i zahvali se onom kome treba, znamo svi ko je to.

  • Gi

    9. april 2022 | 16:01

    Ti si sramota za nas fudbal

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA