Mladost obavila posao, sada gleda ka Kruševcu i Surdulici: Lučanci srušili Radnički i nadaju se plej-ofu

Dva gola Bojovića bila su dovoljna za trijumf na jugozapadu Srbije

  • 0
Milan Bojović Foto: MN Press

Fudbaleri Mladosti iz Lučana ostvarili su veliku pobedu i sada će čekati sutrašnji dan, kako bi saznali da li će se plasirati u plej-of, ili će pak završiti u plej-autu. Bilo kako bilo, posle užasnog starta sezone, uspeli su da ustanu iz pepela i danas su trijumfom protiv Radničkog iz Niša stigli do 36. boda u sezoni - 2:0 (1:0).

Kao što smo napomenuli, ovaj rezultat ih samo trenutno stavlja na 8. mesto na tabeli, pošto će sutra pomno pratiti dešavanja iz Kruševca gde se sastaju Napredak i Metalac. Samo pobeda Čarapana bi značila da će "skliznuti" na tabeli za jedno mesto, svi ostali ishodi bi im maksimalno odgovarali. Isto tako, doduše, ne bi im odgovaralo ni da Radnik iz Surdulice dobije Novi Pazar sa četiri ili više golova razlike.

Strelac oba gola za Mladost danas bio je poznati Milan Bojović. Napadač koji ima 34 godine prvo je doneo prednost domaćima sa bele tačke u 28. minutu, da bi potom u 59. minutu potvrdio trijumf Lučanaca.

Radnički će se tako sa samo devet pobeda, ali i čak 13 nerešenih rezultata naći u gornjem delu tabele i igraće plej-of sa 40 osvojenih bodova. Štaviše, Nišlije će se izvesno sa Voždovcem, TSC-om, pa i Vojvodinom boriti za mesto u evropskim kvalifiakcijama.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Ludnica u nadoknadi: Posle gola Mladosti u 91. Milićević za izjednačenje u poslednjem napadu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA