≫ 

Real slavio u malom gradskom derbiju Madrida: Kraljevići se sa dva gola približili novoj kruni u Španiji

Laka i rutinska pobeda domaćih protiv Hetafea

  • 1
Lukas Vaskez, FK Real Madrid Foto: Tanjug - AP

Fudbaleri Real Madrida slavili su u malom gradskom derbiju protiv Hetafea čime su se dodatno učvrstili na vrhu tabele i "pobegli" na +12 u odnosu na drugoplasiranu ekipu Sevilje. Kraljevići danas nisu imali nikakvih problema i odradili su posao rutinski, sa po golom u oba poluvremena - 2:0 (1:0).

Ruku na srce, ne mogu još da budu u potpunosti mirni, pošto bi Barsa u slučaju dve pobede u zaostalim utakmicama prišla na devet poena zaostatka na sedam kola do kraja. Kraljevski klub naravno bi bio veliki favorit da na kraju podigne šampionski trofej, ali... Bili smo svedoci i većih ludila u španskoj Primeri.

Poveo je Real Madrid večeras preko Kazemira u 38. minutu na asistenciju Vinisijusa Žuniora, što je probilo led i omogućilo domaćima da nešto mirnije uđu u nastavak susreta.

Sve je bilo mnogo jasnije u 68. minutu kada je Lukas duplirao prednost i postavio konačan rezultat za 22. pobedu Reala u sezoni.

Hetafe tako ostaje na 14. mestu na tabeli sa 32 osvojena boda, pa je i dalje ugrožen u borbi za opstanak, pošto Kadiz koji je u crvenoj zoni ima samo četiri boda manje. Ruku na srce, iza su još i Elče, Granada i Majorka, a blizu je i Rajo Valjekano, koji je imao onaj magičan start sezone.

Video: Luka Modrić je kupio vilu od kontroverznog advokata: Za ovaj mega luksuz iskeširao je 12 miliona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    9. april 2022 | 23:17

    Хетафе остаје на 31. месту?! 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA