Bravure golmana Voždovca nisu pomogle, TSC osvojio 4. mesto: Evo kad igra protiv večitih u plej-ofu

Ekipa Žarka Lazetića osigurala je bolju poziciju pred doigravanje

  • 1
FK TSC

Printskrin: Arena Sport

Fudbaleri TSC-a obezbedili su četvrto mesto posle regularnog dela Superlige. Oni su u direktnom duelu savladali Voždovac sa 2:1 i tako obezbedili sebi bolju startnu poziciju pred plej-of.

Ekipa Žarka Lazetića došla je do trijumfa zahvaljujući golovima Vukića i Stanojlovića u prvom poluvremenu, dok su i "Zmajevi" svoj jedini gol postigli u prvih 45 minuta i to preko Purtića iz slobodnog udarca.

Vukić je u 15. minutu iskoristio dobru dugu loptu, izašao je jedan na jedan sa golmanom Voždovca i poslao loptu u mrežu iza njegovih leđa.

Voždovac je u 45. minutu poravnao reuzultat posle sjajnog slobodnog udarca Stefana Purtića.

Iako je delovalo da će se na odmor otići sa izjednačenim rezultatom, to se na kraju nije desilo, jer je Slobodan Stanojlović iskoristio odbitak i nekoliko fenomenalnih intervencija golmana Miloša Krunića, koji je najpre odbranio udarac Ratkova iskosa sa leve strane, potom jop jednom odbranio Stanojloviću prvi pokušaj, ali nije mogao i drugi.

TSC je definitivno završio kao četvrti, a Voždovac kao peti.

To znači da će TSC u drugom kolu plej-ofa igrati kao domaćin protiv prvoplasiranog tima, dok će u trećem gostovati drugoplasiranom. Ukoliko sve ostane kako je i sada, to znači da će dočekati Zvezdu, a gostovati Partizanu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    10. april 2022 | 17:21

    Sve se planki radi samo da se Zvezdi oteza..Ali razvalicemo glodare u derbiju i to je too..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA