Veliki problemi za Ronalda: Policija ispituje slučaj razbijanja telefona, uključila se i FA Engleske

 
  • 4

Svi žele da znaju šta se tačno dogodilo posle jučerašnjeg meča sa Evertonom

Najbolji portugalski fudbaler, Kristijano Ronaldo nalazi se na velikom udaru javnosti nakon dešavanja posle jučerašnjeg susreta između Evertona i Mančester junajteda na Gudison parku koji je njegov tim izgubio rezultatom 1:0.

Naime, Ronaldo je vidno iznerviran prilikom prolaska pored navijača uzeo telefon jednom od njih iz ruke i potpuno ga razbio. Zbog neprikladnog ponašanja i uništavanja imovine u čitav slučaj se sada uključila i policija.

Majka pomenutog navijača se javila i rekla da njen sin sa autizmom ima i modrice i da je preživeo veliki šok. Na društvenim mrežama se nedugo nakon meča pojavio snimak na kojem se vidi taj detalj.

- Možemo da potvrdimo da smo u kontaktu sa fudbalskim klubom Mančester junajted i fudbalskim klubom Everton, nakon izveštaja o navodnom napadu na fudbalskoj utakmici na Gudisonu - rekao je portparol policije Mersisajda.

Nadležni organi pregledaće snimke sa nadzornih kamera.

- Dok su igrači napuštali teren u 14.30, prijavljeno je da je dečaka napao jedan od igrača gostujuće ekipe. Istraga je u toku i policajci trenutno rade sa Fudbalskim klubom Everton na pregledu snimaka kamera i sprovode opsežne istrage svedoka kako bi utvrdili da li se prekršaj dogodio - dodaje se u saopštenju.

I Fudbalska asocijacija Engleske se uključila u slučaj, pa je pred Ronaldom potencijalno veliki problem, iako se on u međuvremenu izvinio i pozvao navijača da bude njegov gost na jednoj utakmici Mančester junajteda.

Video: Sedam dana do početka Serbia Opena, Đoković prošetao sa novinarima po kompleksu

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA