≫ 

Srnić "probušio" golmana Radničkog iz mrtvog ugla: Pogledajte gol za vođstvo Zvezde na Marakani

Crveno-beli su sve bliži cilju i prvom mestu na kraju ligaškog dela šampionata

  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Radničkog 1923 na stadionu "Rajko Mitić" za prvo mesto na kraju ligaškog dela šampionata u Superligi Srbije, a samim tim i za prednost u večitom derbiju koji je na programu sledeće sedmice protiv Partizana.

Nakon početnog opipavanja snaga koje je potrajalo nešto više od 20 minuta, fudbaleri Crvene zvezde su na kraju ipak uspeli da probiju bedem Crvenih Đavola. Igrao se 26. minut utakmice kada je došlo do gužve u kaznenom prostoru gostiju posle jednog šuta Ohija Omoižuanfa.

Norvežanin je prvobitno šutirao u golmana Lukića koji je loptu uspeo da skrene vrhovima prstiju, ona se kretala paralelno sa gol-aut linijom, da bi je na kraju iz gotovo mrtvog ugla na nogu dočekao Slavoljub Srnić. Šutirao je vrlo precizno, pritom je pogodio i jednog od fudbalera Radničkog 1923, pa gosti jednostavno nisu imali nikakve šanse da se odbrane.

Zvezda je i posle ovog pogotka nastavila sa inicijativom, pa je bila blizu da dođe i do još kojeg pogotka u nastavku prvog poluvremena. Pogledajte gol za vođstvo u videu na početku vesti.

Video: TSC povratio vođstvo posle haosa pred golom Voždovca: Prečka, stativa, odbrana, kapitulacija Krunića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA