≫ 

Zvanično! Partizan rešio najvažniji potpis pred prelazni rok, Urošević produžio ugovor

Crno-beli ozvaničili obnavljanje saradnje sa levim bekom

  • 11
Slobodan Urošević Foto: FK Partizan

Najavili smo krajem minule sedmice da je Partizan, posle dogovora sa golmanom Nemanjom Stevanovićem, našao zajednički jezik o nastavku saradnje i sa levim bekom Slobodanom Uroševićem i to je danas dobilo potvrdu.

Defanzivac je potpisao novi, dvogodišnji ugovor čime je klub iz Humske rešio veliku brigu na poziciji levog beka, koja je usled slabe forme i povreda drugih rešenja već nekoliko meseci upravo na plećima Uroševića.

Upravo zbog činjenice da je Urošević od prošlog leta izneo najveći teret mečeva Evropi i domaćem takmičenju, da praktično nije imao alternativu i da igra možda i najbolju sezonu otkako je stigao Humsku pre tri i po godine, sportski sektor je produžetak saradnje sa defanzivcem označio kao prioritet koji mora da se reši pre letnjeg prelaznog roka.

Imao je i sam fudbaler dobru volju da nastavi saradnju sa klubom, iako je u proteklih mesec dana imao dosta poziva i interesovanja da karijeru nastavi u inostranstvu, kako zbog dobrih igara u crno-belom dresu, tako i zbog činjenice da bi početkom leta bio slobodan na tržištu, a pokriva poziciju koja je i u najjačim ligama sveta prilično deficitarna.

Ta obostrana dobra volja je konačno i dovela do dogovora i obnavljanja saradnje kluba i igrača, te je Urošević danas u prisustvu generalnog direktora Miloša Vazure “stavio” potpis na dvogodišnji ugovor, koji će potrajati do leta 2024. godine.

Podsetimo, Slobodan Urošević je u Partizan stigao u januaru 2018. godine, po želji tadašnjeg trenera Miroslava Đukića. Pre dolaska u Humsku, branio je boje Rada, belgijskog Luvena i Napretka iz Kruševca...

Video: Najlepši gol Uroševića u dresu Partizana

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA