Dvostruki aršini u Čuki: Ilić dobio otkaz zbog izjave, da li je trebalo i Lalatović zbog Zvezdinih dresova?

Tada reakcije sa Banovog brda nije bilo

  • 29
nenad lalatović Foto: MN Press

Meč na Banovom brdu između Čukaričkog i Partizana (0:0) izazvao je lavinu koja ne prestaje. Tim sa Banovog brda raskinuo je saradnju sa trenerom Sašom Ilićem i to je samo jedna od eksplozija koje se dešavaju u ovom momentu u srpskom fudbalu.

Čuka je sazvala sastanak sa Ilićem povodom komentara trenera posle meča u kojem je rekao da je njegov igrač zaslužio crveni karton, ali da su sudije ostale neme. To se nije dopalo upravi Brđana, a nakon razgovora koji je Ilić imao sa direktorom kluba Vladimirom Matijaševićem, odlučeno je da dođe do raskida saradnje.

Interesantno je da nije prvi put da strateg tima sa Banovog brda ima emocije prema klubu protiv kojeg mora da odigra susret, a da ih, pritom, u nekom momentu i pokaže.

Ostao je upamćen momenat iz 2018. godine kada je Čukarički igrao protiv Crvene zvezde - tadašnji šef stručnog štaba Čuke, bivši trener i igrač crveno-belih, Nenad Lalatović svoju decu je na gostovanje na Marakanu izveo u dresove kluba iz Ljutice Bogdana, a oni su meč posmatrali tik uz teren na klupi gde sede zvanična lica.

Tada reakcije sa Banovog brda nije bilo.

Lalatović i Čukarički su sporazumno okončali saradnju 14. maja 2018. godine, a situacija se desila dvadesetak dana pre razlaza.

Eskalacija pitanja i saopštenja stigla je nakon starta mladog Kovačevića nad Rikardom, te odluke sudije Simovića da ne dodeli defanzivcu crveni karton iako su svi sa klupe Partizana bili ubeđeni da je to trebalo da se desi.

Video: Da li je igraču Čuke oprošten crveni karton? Stanojević besneo zbog odluke sudije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko Pfc

    11. april 2022 | 17:48

    Bravo za ovog novinara e to se zove hrabrost postenje i cast. Danas sam poslao tekst gde sam bas o tome pisao ali nije objavljen nema ni veze.Jos jednom Bravo i drago mi je da jos uvek ima hrabrih novinara koji casno obavljaju svoj posao i ne prodaju se za parce bureka. Bravo i hvala.

  • Pp

    11. april 2022 | 17:44

    Razlika je u tome što je Lalatović profesionalac i uvek mu je na prvom mestu klub koji vodi, profesionalac je i uvek protiv svakog kluba ide na pobedu, i nikad ne redi na štetu svog kluba. Ilić je upravo tog nezrelog klinca koji je napravio faul i puno grešaka sa namerom stavio na to mesto da pomogne Partizanu, i onda kad ni je njegovu pomoć Partizan nije uspeo da pobedi pljuvao sudije i odjednom, naprasno mu je proradila "savest" i poštenje koje ga nikad u karijeri nije krasilo. I otkaz je bio logičan, neće ga više niko angazovati kao trenera jer nije profesionalac.

  • Nenad79

    11. april 2022 | 17:39

    Lalatović jeste bio igrač i okoreli je zvezdaš ali da je Lalatović ovako nešto izjavio da mora da dobije crveni karton kako bi zvezda pobedila ja mislim da bi tada Grobari vrišteli niko živi ne bih mogao da ih smiri plakali bi godinama !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA