Srđan Jovanović sudi večiti derbi u subotu? Čeka se samo zvanična potvrda

On će sutra biti četvrti arbitar na meču četvrtfinala Lige šampiona između Reala i Čelsija

  • 13
FSS, Radionica, Stara Pazova Foto: Nikola Tomić

Najbolji srpski sudija, Srđan Jovanović deliće pravdu na 167. večitom derbiju. Čelnici elitnog ranga takmičenja su odlučili da najcenjeniji domaći arbitar, koji je nedavno delio pravdu i u četvrtfinalu Lige Evrope između Ajntrahta i Barselone u Frankfurtu, bude glavni u dvoboju Crvene zvezde i Partizana u 31. kolu Superlige Srbije, prema saznanjima TV "Arena Sport".

Crvena zvezda pred ovaj duel ima dva boda više od Partizana zbog kiksa crno-belih juče na Banovom brdu protiv Čukaričkog kada je bilo 0:0. Crveno-beli su prethodno na svom terenu lako savladali Radnički 1923 sa 4:1.

Ovaj arbitar u svojoj karijeri može da se pohvali da je sudio dva derbija u prvenstvu i jedan u Kupu u kojima je dva trijumfa ostvarila Crvena zvezda, a jedan je pripao ekipi iz Humske ulice.

Što se tiče prvenstvenih mečeva, oba su završena rezultatom 2:0 za domaćina, a glavni arbitar pokazao je po sedam žutih i jedan crveni karton na ova dva duela. Prvo je tokom 2019. godine u pobedi crno-belih isključen Miloš Vulić, dok je u februaru ove godine "razrešen" pre punih 90 minuta bio Saša Zdjelar.

Inače, Srđan Jovanović je danas trebalo da sudi meč 30. kola Superlige Srbije između Napretka i Metalca, ali je dobio poziv da bude četvrti arbitar na sutrašnjem meču četvrtfinala Lige šampiona između Reala i Čelsija. Stoga će ga večeras zameniti Miloš Milanović.

Video: Lalatović raspamećen od sreće kraj aut-linije: Gol Radničkog za treću uzastopnu pobedu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA