≫ 

Igrač Čuke se emotivno oprostio od Ilića: "Jer je Sale samo jedan"

Stevanović je inače bio i Ilićev saigrač u Partizanu

  • 8
FK Crvena Zvezda - FK Čukarički Foto: Nikola Tomić

Veliki broj sadašnjih i bivših igrača Partizana pružili su podršku legendi tog kluba Saši Iliću koji je u ponedeljak ostao bez posla u Čukaričkom!

Tu su Ilićevi nekadašnji saigrači Andrija Delibašić, Marko Lomić, Leonardo, Nemanja Nikolić, Nemanja Miletić, Danilo Pantić, Bojan Ostojić i drugi, ali i sadašnji defanzivac Čuke Miladin Stevanović koji se emotivnom porukom oprostio od doskorašnjeg trenera.

Stevanović je svojevremeno takođe bio saigrač Iliću u Partizanu, a odlazak doskorašnjeg trenera prokomentarisao je natpisom "Jer je Sale samo jedan." Pored Stevanovića, od Ilića se na društvenim mrežama oprostio i Asmir Kajević koji je nedavno sa Banovog brda otišao u Kinu.

Miladin Stevanović Printskrin: Instagram/miladinstevanovic

Ilić je zvanično sporazumno raskinuo ugovor sa Brđanima, a "kap koja je prelila čašu" očigledno je bila izjava posle remija sa Partizanom, da je njegov defanziavc Bojan Kovačević zaslužio crveni karton.

- Fudbalski klub Čukarički sporazumno je okončao saradnju sa Sašom Ilićem. U ponedeljak posle sastanka sada već bivšeg šefa struke sa Upravom kluba doneta je odluka o sporazumnom raskidu ugovora. Klub je zahvalan Iliću na sjajnim rezultatima i trećem mestu osvojenom pred plej-of, Čukarički u nastavku karijere Saši želi mnogo sreće. Klub će u narednom periodu imenovati novog šefa struke, o čemu će blagovremeno obavestiti javnost - saopštenje je Čuke vezano za raskid ugovora.

Video: Saša Ilić besan na sudije: Niko ne može da mi objasni zašto smo ostali s igračem manje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA